Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cât bacșiș i-a lăsat Gigi Becali unui livrator de mâncare. Nimănui nu i-a venit să creadă. Imaginile au devenit virale

Cât bacșiș i-a lăsat Gigi Becali unui livrator de mâncare. Nimănui nu i-a venit să creadă. Imaginile au devenit virale

Să vezi și să nu crezi! Cât bacșiș i-a lăsat Gigi Becali unui livrator de mâncare. Toți au rămas mască atunci când au văzut. Imaginile au devenit virale.

Cât bacșiș i-a lăsat Gigi Becali unui livrator de mâncare

Un livrator de mâncare a devenit viral pe TikTok, după ce a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali drept bacșiș. Tânărul a făcut furori pe celebra aplicație, după ce a arătat cum a mers la casa patronului FCSB, să-i ducă mâncarea comandată, iar mai apoi a arătat câți bani i-a dat latifundiarul din Pipera, pe lângă comanda pe care i-a plătit-o. Toți internauții au rămas mască și multora nu le-a venit să creadă când bărbatul a arătat o bancnotă de 200 de euro, spunând că Gigi Becali i-a oferit-o drept bacșiș.

De altfel, tânărul livrator a ținut să spună că este cel mai mare tips pe care l-a primit în viața lui. Nu se aștepta, cu siguranță, la o asemenea sumă. Acesta a postat întregul videoclip pe Tiktok, menționând însă că Becali nu a vrut să fie filmat. Tocmai din acest motiv, multora nu le-a venit să creadă că este adevărat ce spune livratorul de mâncare.

Ce reacție au avut internauții

”A văzut că ai suflet bun/ Eu cred ca te-a pus sa ii spui crezul pentru aia/ bravo ,la cât muncești, meriti roagă te de sănătatea lui și a familiei/ bravo, mereu Becali dă câte un exemplu/ eu…sincer…mi-as dori sa ai strang mana domnului becali…nu am nevoie de nici un ban…sanatate la toata lumea.doamne ajuta”, sunt doar câteva comentarii ale internauților. De altfel, ,sunt și foarte multe persoane care nu cred că acest lucru ar fi posibil, din cauza faptului că Gigi Becali nu ar comanda mâncare prin astfel de livratori.

Casa Manu-Auschnitt de pe Bd. Aviatorilor, dar tre’ să recunosc că și eu când am trecut pe acolo am crezut că stă Gigi Becali”, a fost unul dintre comentariile internauților, care nu au crezut că Becali i-a dat bacșiș 200 de euro tânărului respectiv.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: