Redactia.ro
Home » Știri » Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. Nu o să-ți vină să crezi!

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. Nu o să-ți vină să crezi!

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic.

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. În această perioadă, românii se bucură de relaxarea măsurilor luate în timpul pandemiei de coronavirus, iar litoralul este deja aglomerat. Cu siguranță multe persoane își caută un loc de muncă pentru sezonul estival. Află cât câștigă o chelneriță din Mamaia.

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. Nu o să-ți vină să crezi!

Cât câștigă o chelneriță din Mamaia, zilnic. A venit vara, iar multe persoane preferă să se relaxeze pe litoralul românesc. De asemenea, sunt mulți care își caută de muncă pentru sezonul estival, iar întrebarea care stă pe buzele multora este cât câștigă o chelneriță din Mamaia, una dintre cele mai aglomerate stațiuni de pe litoralul românesc. Odată cu relaxarea măsurilor luate în pandemie, românii vor alege ca destinație stațiunile de la malul mării, așa că terasele, restaurantele și cluburile vor fi luate cu asalt.

Acest lucru înseamnă că ospătarii și chelnerițele vor lucra la foc automat. După mai bine de un an de criză pandemică, patronii de pe litoral fac angajări pe bandă rulantă. Nu o să-ți vină să crezi cât câștigă zilnic o chelneriță din Mamaia. Așadar, o chelneriță din Mamaia nu are un salariu impresionant, dar banii pe care îi încasează zilnic, numai din bacșiș nu sunt deloc puțini.

O chelneriță poate încasa, lunar, un salariu cuprins între 1.500-1.800 de lei, dar la acest salariu chelnerițele pot ajunge să adauge zilnic, suma de 1.000 de lei. Poate servi în medie cam 100 de mese pe zi într-o zi normală de muncă, iar dacă primește de la fiecare o șpagă de 10 lei, putem spune că va scoate zilnic, o sumă frumușică.Potrivit Cancan.ro, o chelneriță din Centrul Vechi poate încasa un salariu lunar de cel puțin 1.500 de lei, iar bacșișul poate ajunge la 2.800 de lei lunar.

Din ce în ce mai mulți elevi și studenți vor să se angajeze pe litoral

Pentru că a venit vara, elevii și studenții își caută locuri de muncă pe litoral. Studenții pot munci cu normă întreagă, iar cei sub 18 ani pot lucra șase ore pe zi, 30 de ore pe săptămână. Patronii care le oferă locuri de muncă tinerilor aflați în vacanța de vară, primesc de la stat 250 de lei pentru fiecare persoană angajată. Potrivit dobrogea.tv, restaurantele și hotelurile din Mamaia au nevoie în continuare de angajați, iar mulți elevi și studenți se prezintă cu CV-urile la unitățile de cazare. „Am decis și eu să strâng un ban, să nu mai stau la mâna părinților. Sunt ajutor de ospătar și nu e greu, pentru că îmi doresc foarte mult, îmi și place să cooperez cu lumea. Debarasez dimineața la micul dejun, apoi prânzul și cina. Îmi ajut ospătarul să servească clienții”, a declarat o chelneriță din Mamaia.

Afaceriștii de pe litoral au nevoie de personal tânăr dispus să lucreze câteva zile pe săptămână, iar posturile de ospătar sunt cele mai ofertante pentru tineri. Așadar, tinerii care doresc să muncească pe timp de vară reprezintă o soluție pentru deficitul de personal de pe litoral.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: