Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă ținuta pe care a purtat-o fiica Biancăi Drăgușanu. Mulți trăiesc o lună întreagă din banii aceștia

Cât costă ținuta pe care a purtat-o fiica Biancăi Drăgușanu. Mulți trăiesc o lună întreagă din banii aceștia

GALERIE FOTO (2) bianca si sofia

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, este pasionată de modă și se pare că dorește să transmită această fascinație pentru hainele costisitoare și fiicei sale, Sofia, care va împlini 7 ani în luna septembrie. Cea mai recentă imagine în care apare fiica vedetei a stârnit o adevărată dezbatere în mediul online datorită articolelor vestimentare purtate de micuță. Iată ce preț exorbitant au! Unii dintre noi muncesc o lună întreagă pentru a primi suma aceasta!

Fiica Biancăi Drăgușanu, ținută de zeci de milioane la șapte ani

Bianca Drăgușanu a distribuit recent pe contul personal de Instagram o imagine care a atras atenția admiratorilor. Nu, nu este vorba despre un nou cadru în care fosta soție a lui Victor Slav îșî etalează trupul îndelung lucrat la sala de sport, ci despre o imagine în care apare fiica sa, Sofia.

În imaginea respectivă, Sofia poartă o ținută Dolce & Gabbana care are un preț piperat pentru mulți dintre românii de rând. Săndăluțele cu toc de 3.5 centimetri pe care le poartă Sofia costă nici mai mult nici mai puțin de 295 de euro, adică puțin peste 1.400 de lei, iar rochița 395 de euro. Așadar, întreaga ținută a fetiței se ridică la suma de 3.417,71 lei, una destul de măricică pentru mulți dintre români dacă ne gândim că sunt oameni care muncesc o lună întreagă pentru a primi acești bani.

bianca dragusanu
Fetița Biancăi Drăgușanu, ținută de mii de lei

Ce planuri de viitor are Bianca Drăgușanu pentru fiica sa

Bianca Drăgușanu vorbește de fiecare cu drag despre fiica pe care o are alături de fostul prezentator Victor Slav. Vedeta a dezvăluit faptul că Sofia și-ar dori foarte mult să devină medic veterinar întrucât iubește nespus animalele. Pe de altă parte, Bianca este de părere că Sofia ar trebui să se îndrepte spre o meserie mai bănoasă, spre exemplu cea de medic estetician.

„Copilul meu iubește foarte mult animalele și îmi zice mereu asta, că vrea să fie medic veterinar. Eu o să ajut și o să susțin acest copil al meu, pe care îl ador, în orice decizie pe care o va lua în această viață, atâta timp cât este corectă. Mi se pare foarte frumos lucrul pe care și-l dorește, dar i-am zis că o meserie mai frumoasă, mai bănoasă și mai de ajutor pentru mama ei este cea de medic estetician, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unui interviu”, conform Ego.ro. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: