Redactia.ro
Home » Știri » Cât costă un pahar de vin fiert, un ceai sau o bucată de șorici la Târgul de Crăciun din București. Cât scoți din buzunar pentru a te distra

Cât costă un pahar de vin fiert, un ceai sau o bucată de șorici la Târgul de Crăciun din București. Cât scoți din buzunar pentru a te distra

Programul târgurilor de Crăciun din București pe 25 și 26 decembrie. Până când sunt deschise Bucharest Christmas Market, Laminor Wonderland sau West Side Christmas Market

Iată cât costă un pahar de vin fiert, un ceai sau o bucată de șorici la Târgul de Crăciun din București! Toți cei care doresc să meargă în Piața Constituției trebuie să verifice această listă de prețuri pentru a știi cât să scoată  din buzunar pentru a se distra pe cinste! 

Cât costă un pahar de vin fiert, un ceai sau o bucată de șorici la Târgul de Crăciun din București

Bucureștenii au mers la deschiderea Târgului de Crăciun din București care s-a deschis ieri seară, 20 noiembri. În ciuda ploii, oamenii s-au arătat încântați de atmosfera plăcută din jur, de luminițe și de atracțiile pregătite de către organizatori, însă când vine vorba de prețurile de la tarabe mulți strâmbă din nas și preferă să nu mai consume nimic.

Cu toții știm că prețurile s-au tot mărit în ultima vrteme și acest lucru se resimte și la Târgul de Crăciun din București. Cei care au vrut să cumpere un pahar de vin fiert au scos din buzunar 10 lei, pentru un ceai 7 lei, o ciocolată caldă 10-15 lei, pentru o apă sau un suc 6 lei, iar cei care s-au răsfățat cu gogoșele au plătit 10-15 lei sau cu bucate tradiționale precum clasicul șorici au plătit 15 lei pentru 100 g.

Totodată, atracțiile de la târg i-au îndemnat pe bucureșteni să scoată din buzunar 20 de lei pentru o oră pe patinoar și încă 20 de lei pentru cei care au avut nevoie să închirieze patine, iar pentru roata panoramică, doritorii au plătit 10 lei.

Care sunt principalele atracții de la Târgul de Crăciun

În această iarnă, Târgul de Crăciun din București, amplasat în Piața Constituției, are peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadourile inedite de Crăciun, jucării pentru micuți, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale, produse alimentare, tradiționale sau băuturi calde.

Cei mici se pot bucura de patinoar, carusel, roata panoramică, spații dedicate activităților și jocurilor interactive precum vizita lui Moș Crăciun și a spiridușilor.

„Atmosfera festivă din Piaţa Constituţiei este completată de un brad de mari dimensiuni. În spaţiul Târgului de Crăciun Bucureşti va fi amenajat, de asemenea, un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri”, au anunțat organizatorii citați de Impact.ro

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti este organizat de către Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti, alături de CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Nicușor Dan, prezent la deschiderea Târgului de Crăciun

Primarul general al Capitalei s-a prezentat la deschiderea Târgului de Crăciun și i-a anunțat pe internauți, prin intermediul rețelelor sociale, tot ce trebuie să știe despre organizarea târgului:

Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun București 2022 din Piața Constituției și m-a bucurat faptul ca foarte mulți oameni, bucureșteni și turiști deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii.
Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradițională și de produsele artizanale ale meșterilor prezenți la târg, iar cei mici au la dispoziție o serie de activități în parcul de distracții cu patinoar, carusel și cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălțime de 36 de metri.
Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti şi CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în parteneriat cu TVR.
Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”, a scris primarul general pe pagina
personală de Facebook.

Accesul vizitatorilor este gratuit

Dacă anul trecut vizitatorii trebuiau să plătească bilet pentru a intra la Târgul de Crăciun din București, anul acesta accesul va fi gratuit.

Calendarul Târgului de Crăciun

Calendarul programului artistic se va desfășura astfel: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 – 11 decembrie, 16 – 18 decembrie şi 23 – 26 decembrie 2022 și va fi disponibil în curând pe pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

 

Sursa foto: impact.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: