Redactia.ro
Home » TV » Cât de frumoasă era mama Angelinei Jolie în tinerețe. Cele două sunt de o asemănare izbitoare

Cât de frumoasă era mama Angelinei Jolie în tinerețe. Cele două sunt de o asemănare izbitoare

GALERIE FOTO (11)

Angelina Jolie este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Fosta soție a lui Brad Pitt care a stânit numeroase controverse de-a lungul timpului, pare să fi moștenit grația și frumusețea mamei sale. 

 

Cum arăta mama Angelinei Jolie

Marcheline Bertrand, mama Angelinei Jolie, a fost o actriță cunoscută și s-a implicat în numeroase cauze umanitare. Într-o imagine rară din tinerețea lui Marcheline Bertrand arată cât de bine îi seamănă Angelina.

Fotografia a fost realizată în anul 1977, pe când Marcheline Bertrand avea doar 27 de ani. În fotografie apare însoțită de soțul ei, actorul Jon Voight. Asemănarea dintre mamă și fiică este una izbitoare, mai ales dacă ne uităm la cum arăta Angelina la vârsta de 27 de ani. Într-o fotografie realizată în 2002, celebra actriță este însoțită de tatăl ei și se poate observa cât de mult îi seamănă mamei. Un lucru este clar, și anume faptul că cele două au un zâmbet inconfundabil.

Mama Angelinei Jolie, actrița Marcheline Bertrand nu s-a putut bucura de o carieră foarte bogată la Hollywood. Mama Angelinei s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul ovarian și cu cel mamar.

Angelina Jolie a fost sfâșiată de moartea mamei ei, pe care a pierdut-o la vârsta de 30 de ani.

„Mi-am pierdut mama pe când aveam 30 de ani. Când mă uit în spate, îmi dau seama cât de mult m-a afectat moartea ei. Nu s-a petrecut imediat, dar a schimbat multe. Când pierzi dragostea unei mame este ca și cum cineva ți-ar scoate o pătură ce te protejează.”, a scris Angelina Jolie, de Ziua Mamei, anul acesta.

Angelina Jolie a dezvăluit detalii cutremurătoare din viața intimă a mamei ei și a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Când tatăl meu a călcat strâmb, i-a schimbat viața. I-a distrus visul de familie perfectă. Ea a adorat să fie mamă. Visele ei de a deveni actriță s-au schimbat când s-a găsit, la 26 de ani, crescând 2 copii cu un fost ce era faimos și îi umbrea viața. După ce a murit, am găsit un videoclip cu ea jucând într-un film scurt. Era bună.”, a mai spus Angelina Jolie.

 

Angelina Jolie, despre operația de extirpare a ovarelor

Atunci când a aflat că este purtătoare a unei gene care crește considerabil riscul de a avea cancer, la 37 de ani, Angelina Jolie a suportat o dublă mastectomie. Doi ani mai târziu, fosta soție a lui Brad Pitt a suportat o operație de extirapare a ovarelor și a trompelor uterine.

Angelina Jolie este purtătoare a genei BRCA1, care predispune la cancer. Astfel, actrița a ales să suporte mai multe operații pentru a împiedica acest lucru. După operația de dublă mastectomie suferită, Angelina Jolie a primit vestea medicului ei, care a anunțat-o că, în urma unui test sangvin, prezența în organismul ei a unor markeri biologici  ar putea fi interpretați ca semnale ale unui cancer aflat într-un stadiu incipient.

Am trecut prin ceea ce imi imaginez ca au trecut si au simtit mii de alte femei. Mi-am spus mie insami sa raman calma, sa fiu puternica, si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescand si pentru a-mi cunoaste nepotii”, a declarat, în urmă cu 5 ani, Angelina Jolie, cu privire la momentele prin care a trecut.

Eram extrem de fericita, desi, din cauza acelui test radioactiv, nu puteam sa imi imbratisez copiii. Exista in continuare riscul unui cancer in stadiu incipient, dar acel risc era minor in comparatie cu riscul generat de situatia in care as fi avut deja o tumoare. Spre usurarea mea, dispuneam in continuare de optiunea indepartarii pe cale chirurgicala a ovarelor si a trompelor uterine si am ales sa fac acest lucru”, a adăugat actrița. Decizia de extirpare a ovarelor nu a fost, însă, una ușoară pentru Angelina Jolie, deoarce a fost “împinsă” într-o menopauză forțată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: