Redactia.ro
Home » Știri » Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa ar putea defila oricând pe cele mai mari podiumuri ale lumii

Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa ar putea defila oricând pe cele mai mari podiumuri ale lumii

GALERIE FOTO (3) vanessa

Leonard Doroftei, în vârstă de 53 de ani, are toate motivele să fie fericit. A avut o carieră fenomenală în domeniul boxului, iar cei trei copii îi aduc întotdeauna zâmbetul pe buze. Fiica fostului sportiv, Vanessa, este o domnișoară în toată regula și este de o frumusețe extraordinară. Iată cum arată și cu ce se ocupă!

Cât de frumoasă este fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa are alură de fotomodel

Leonard Doroftei are 53 de ani și are trei copii de care este nespus de mândru. Fiica sa, pe nume Vanessa, are 19 ani și visează să devină medic, așadar învață la un colegiu de prestigiu din Montreal. Nici cei doi fii ai fostului sportiv nu se lasă mai prejos.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie. Monica lucrează și ea, la aeroport, dar mai mult așa, ca să aibă activitate. Ea e șefa, ea ține familia unită„ , declara Leonard Doroftei, conform Gsp.ro.

leonard
Leonard Doroftei are o fiică cu trăsături de fotomodel

Leonard Doroftei a debutat ca boxer profesionist în anul 1997 și și-a încheiat cariera în acest domeniu în 2004, având un palmares impresionant El a avut un total de 24 de meciuri, dintre care a câștigat 22, a înregistrat o remiză și a suferit o singură înfrângere.

Leonard Doroftei duce dorul României

Leonard Doroftei s-a mutat, în urmă cu mai mulți ani, în Canada după ce s-a simțit umilit în repetate rânduri de către statul român. Muncește din greu pentru visul său, iar momentan lucrează cot la cot cu muncitorii pentru a ridica o nouă sală de sport.

vanessa
Vanessa are 19 ani și visează să ajungă medic

Deși locuiește de o bună perioadă de timp în Canada, Leonard Doroftei duce dorul României și a oamenilor dragi care se află în țara natală. „N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: