Redactia.ro
Home » Știri » Cât plătește un român într-o lună în Bali, locuind într-o casă cu piscină. E mai puțin decât ar fi dat în România

Cât plătește un român într-o lună în Bali, locuind într-o casă cu piscină. E mai puțin decât ar fi dat în România

Experiment roman Bali - Romania

Un român a făcut o comparație între Bali și România. El a arătat astfel că viața pe care o are pe insulă îl costă mai puțin decât dacă ar sta în București, de exemplu. Iată la ce concluzii a ajuns. Și bune, și rele.

Cât plătește un român într-o lună în Bali, într-o casă cu piscină. E mai puțin decât ar fi dat în România

Pe tânărul care a făcut „experimentul” îl cheamă Patrik și lucrează în marketing. El e în Bali cu iubita lui. A mers acolo de câteva luni și spune că traiul îl costă mai puțin decât dacă ar fi stat în București sau Cluj Napoca, de exemplu. În Bali, a închiriat o vilă cu piscină.

Patrik: „Stau de două luni jumate aici așa că uite cam care sunt costurile: pe cazarea asta am dat undeva la 340 de euro pe lună. Nu mi se pare mult având în vedere că vine cam 10 / 12 euro pe noapte și locația arată super OK”.

„Pe scuterul ăsta dăm 100 de euro pe lună, dar efectiv merită toți banii și nici nu aș sta aici fără scuter”, a mai adăugat el în filmulețul publicat pe Instagram.

„Benzina e super ieftină, e vreo 50 de cenți, adică, 2,5 lei pe litru. Practic, am făcut undeva la 1000 de km cu scuterul ăla luna trecută și am plătit pe benzină undeva la 20 de euro”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrik Bindea (@patrik_bindea)

„Mâncarea este foarte ieftină dacă mănânci mâncare indoneziană sau comanzi de pe la restaurantele lor locale”, a mai povestit tânărul.

Pentru doar un euro plătit, hainele vin spălate și călcate. Și aici vorbim de un total de trei kg de haine.

Sigur, tânărul s-a plâns, într-un alt filmuleț, de aglomerația cumplită din Bali. Cel mai util este să folosești un scuter, așa cum face și Patrik. El a mai spus totuși și că nu s-ar muta în Bali pentru că serviciile medicale lasă mult de dorit.

Comparația Bali – România a pornit de la un experiment pe care tânărul a dorit să îl facă.

„Fiind consultant în marketing, mereu studiez și testez noi platforme, ca să fiu în pas cu ultimele tendințe. Și am zis să încerc și eu TikTok-ul (…)”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrik Bindea (@patrik_bindea)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: