Redactia.ro
Home » Monden » Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Carmen Chindriș la nuntă. Cântăreața a făcut un show senzațional pentru Florin Salam și Roxana Dobre 

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Carmen Chindriș la nuntă. Cântăreața a făcut un show senzațional pentru Florin Salam și Roxana Dobre 

Carmen Chindriș este una dintre interpretele cele mai plăcute din țara noastră! Cântăreața încinge atmosfera la orice eveniment își face prezența. Ieri seară a făcut un show senzațional la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre unde a venit alături de Taraful Rutenilor. Împreună i-au încântat pe invitații fericitului cuplu. 

Carmen Chindriș este tot mai solicitată la evenimente

Fosta concurentă, de la „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, este un nume sonor pentru industria muzicală, dar percepe și tarife pe măsură dacă doriți să o chemați la nuntă să vă cânte.

Artista a făcut un show de excepție la nunta lui Florin Salam și Roxana Dobre.

„Bună seara, dragii noștri! Casă de piatră! Multă, multă sănătate! La mulți ani, nașilor! La mulți ani, tuturor invitaților! Vă invităm să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine până dimineață și să dansăm. Acesta este cel mai important lucru. Nu acceptăm scuze!”, a fost mesajul pe care l-a spus, la începutul programului, Carmen Chindriș, potrivit „evz.ro”.

Invitații au fost extrem de fericiți atunci când artista a început să fredoneze melodii precum „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Două perechi” sau „Suc”, care au făcut înconjurul țării din prima zi de lansare, fapt ce demonstrează că merită toți banii! Iată câți bani trebuie să scoateți din buzunar pentru a vă onora cu prezența!

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți cânte Carmen Chindriș la nuntă

Carmen Chindriș e artistul momentului, fiind solicitată să cânte la tot mai multe evenimente. Cântăreața a lansat și foarte multe hituri care nu au cum să țină departe de ritmul de dans. Ea și Taraful Rutenilor încing atmosfera și și aduc voie bună la toate evenimentele la care participă. 

Dacă vă doriți ca artista să încânte cu muzica ei la nuntă, botez sau chiar majorat trebuie să știți că tariful perceput este destul de mare .

„Gândindu-ne că doar pentru un videoclip a dat 8000 de euro, atunci trebuie să vă așteptați ca și tariful cântăreței cu Taraful Rutenilor să nu fie deloc unul ieftin”, explică „Spynews.ro”.

„Dacă vă întrebați cât costă să o chemați pe Carmen Chindriș, alături de Taraful Rutenilor, la o nuntă, ei bine, aceștea sunt destul de discreți în ceea ce privește suma pentru care cântă la petreceri”, relatează Kanal D. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: