Redactia.ro
Home » Știri » Cât valorează tacâmurile de argint vechi. Te poți îmbogăți dacă încă le mai ai

Cât valorează tacâmurile de argint vechi. Te poți îmbogăți dacă încă le mai ai

Cât valorează tacâmurile de argint vechi

Cât valorează tacâmurile de argint vechi. Mulți dintre noi am avut sau avem lucruri care au o valoare sentimentală importantă de care nu ne putem despărți. Chiar și așa, problemele financiare îi determină pe unii să-și vândă obiectele din casă, iar de multe ori nu își dau seama că dețin obiecte foarte valoroase. Lingurițele din argint foarte vechi pot fi extrem de scumpe.

Cât valorează tacâmurile de argint vechi. Te poți îmbogăți dacă încă le mai ai

Cât valorează tacâmurile din argint vechi. Este foarte greu să vinzi obiectele care au o valore sentimentală importantă, dar problemele financiare te obligă să recurgi la acest gest. Mulți dintre noi poate a avut initiativa de a-și vinde obiectele din casă, dar fără să știe că au în fața lor obiecte extrem de scumpe.

În această categorie intră și obiectele cu valoare ridicată intră și vesela de masă din argint, fie că este vorba de un set complet cu lingură, furculiță, cuțit și lingurița, fie doar de unul dintre aceste obiecte. Conform anunțurilor publicate online, un set de lingurițe de argint se vinde cu aproximativ 2.000 de lei. De asemenea, tacămurile de masă pot urca și la 5.000 de lei, în funcție de gravura pe care acestea o au.

Cum să recunoști tacâmurile de argint

Tacâmurile din argint sunt scumpe, așa că atunci când le cumpărați, trebuie să știti cum să le deosebiți de cele false. Pentru a cumpăra argintărie, aveți nevoie de un magnet, acesta mod fiind unul extrem de inteligent. Magnetul îți demonstrează dacă argintăria este fabricată din argint sau metal ieftin. Dacă magnetul nu se lipește de tacâmuri. este foarte probabil ca acesta să fie argintiu sau ușor amestecat cu alte metale.

Ar trebui ca acestea să aibă un semn distinctiv, cunoscut și sub numele de marcă de aur. Este situat într-un loc mai puțin expus. Uneori, un astfel de semn este doar un test, informând despre conținutul de argint din aliaj, dar uneori, informațiile despre originea articolului, data fabricației sau producătorul sunt șterse. Mai mult, trebuie să știi că argintul este prea moale pentru a crea articole decorative durabile numai de la sine, iar de aceea, cuprul, staniul și plumbul sunt adăugate la argint.

Probele ștampilate marcare cu numere sunt variate pe tacâmurile de argint și indică conținutul de argint al articolului.

  • Numărul 800. Înseamnă că tacâmurile conțin 80% argint pur.
  • Numărul 830. Articolul conține 83,0% argint pur
  • Numărul 875. Tacâmurile conțin 87,5% argint pur.
  • Numărul 925. Tacâmurile conțin 92,5% argint. Acesta este testul suprem.

Mai este evaluarea greutății obiectelor de argint care ajută la identificarea obiectelor de argint. Lumina suspicioară nu este argintie, iar unii oameni susțin că trebuie să se efectueze un test cu cartonaș alb. Trage o linie apăsată pe hârtie și examinează urmele, iar dacă este întuneric, se spune că tacâmurile sunt argintii.

La târgurile de antichități, de multe ori se cumpără tacâmuri valoroase placate cu argint din Anglia, Germania, dar și poloneze de la atelierele dinainte de război ale fraților Fraget, Norblin sau Plewkiewicz. Curățarea tacâmurilor de argint este similară, iar cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu șervețele speciale, înmuiate, delicate, care nu zgârie învelișul delicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: