Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, declarații neașteptate despre cea mai grea despărțire din viața sa. Cine a fost tânăra după care a suferit

Cătălin Măruță, declarații neașteptate despre cea mai grea despărțire din viața sa. Cine a fost tânăra după care a suferit

Cătălin Măruță și Andra au o căsnicie fericită care durează de mai bine de 12 ani, iar împreună au doi copii minunați. Înainte să fie împreună cu soția sa, prezentatorul de la Pro TV a mai avut o relație de lungă durată, după care a suferit destul de mult. A vorbit recent despre această experiență, mărturisind că nu i-a fost deloc ușor la acel moment.

Cătălin Măruță s-a născut în data de 27 ianuarie 1978 în Târgu Jiu, localitate unde a și crescut și și-a finalizat studiile liceale. După ce a absolvit examenul de Bacalaureat, a ales să plece la București, unde s-a înscris la facultate. Acasă a rămas însă iubita lui, cu care a încercat să mai aibă o relație chiar și în ciuda distanței.

Cătălin Măruță, declarații neașteptate despre cea mai grea despărțire din viața sa. Cine a fost tânăra după care a suferit

Primele luni din relația lor au fost foarte dificile, deoarece Cătălin încerca să petreacă cât mai mult cu tânăra pentru care avea sentimente foarte puternice. Au realizat însă în cele din urmă că legătura lor nu mai poate continua, iar decizia despărțirii a fost inevitabilă.

Prezentatorul de la Pro TV a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste această dezamăgire, mai ales că era atât de tânăr. A vorbit recent despre trăirile de atunci, recunoscând că această despărțire a rămas în amintirea sa chiar și acum, după ce au trecut atât de mulți ani.

„O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie. În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge. Sunt despărțiri de care îți amintești”, a povestit Cătălin Măruță.

Ce spune Andra despre presupusul divorț de Cătălin Măruță

Multe cupluri celebre din țara noastră au ales să meargă pe drumuri diferite în ultimii ani, iar Andra și Cătălin Măruță nu au fost feriți de asemenea zvonuri. S-a vorbit mult timp despre un posibil divorț, dar artista a explicat că niciodată nu s-a pus o asemenea problemă între ea și partenerul său.

Cei doi reușesc să depășească cu succes conflictele care apar între ei, mai ales că acestea sunt inevitabile.

„Nu am avut până acum nicio criză majoră, care să ne facă să ne gândim la separare sau chiar la divorţ. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie. După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a declarat Andra pentru VIVA!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: