Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță, primele declarații după operație. Nu a fost anesteziat total și a vorbit cu medicul în timpul intervenției

Cătălin Măruță, primele declarații după operație. Nu a fost anesteziat total și a vorbit cu medicul în timpul intervenției

andra

Prezentatorul Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de joi, 12 ianuarie. Andra i-a fost alături înainte de operație, pentru a-l încuraja, dar și după ce a ieșit din intervenție pentru a se asigura că totul era pe drumul cel bun. Iată cum se simte Cătălin Măruță după operație și ce le-a transmis fanilor.

Cătălin Măruță a fost operat din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate

Cătălin Măruță a fost operat din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate, iar starea sa este una bună în prezent. Desigur, va avea nevoie de repaus pentru a se recupera complet și nu va putea prezenta emisiunea. Telespectatorii o vor vedea pe Adela Popescu la cârma emisiunii lui Cătălin Măruță.

 „Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, 12 ianuarie La Măruță”, a transmis Adela Popescu.

Cum se simte Cătălin Măruță după intervenție

Cătălin are mulți fani, așadar imediat cum a ieșit din operație a ținut să le transmită un mesaj. Prezentatorul a realizat un clip video în care le-a povestit admiratorilor că nu a fost anesteziat total, ci local, iar pe parcursul operației a putut să comunice cu medicul care a relizat intervenția. Mai mult decât atât, Măruță a putut vedea modalitatea în care decurgea procedura, lucru care i s-a părut absolut fascinant.

„Gata, pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția. Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: