Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță surprins la masă cu o femeie. Vei rămâne uimit despre cine este vorba

Cătălin Măruță surprins la masă cu o femeie. Vei rămâne uimit despre cine este vorba

GALERIE FOTO (2)Cătălin Măruță ia un salariu uriaș de la PRO TV. Ce studii are, de fapt, prezentatorul

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi. Acesta are o emisiunecare este urmărită de un număr record de telespectatori zilnic. Paparazzi l-au surprins luând masa alături de o femeie, dar care nu era Andra. Despre cine este vorba.

Cătălin Măruță la masă cu „dușmanul”

Cătălin Măruță a fost suprins alături de o femeie la masă. Este vorba chiar de o producătoare de la postul rival, care în trecut a lucrat și pentru PRO TV. Ana Maria Vladislav a fost reporter PRO TV, iar acum este unul dintre producătorii emisiunii X Factor de la Antena 1. Cu toate că ea a trădat PRO-ul, Cătălin Măruță a rămas în relații bune drept dovadă fiind întâlnirea lor. Să fie vorba despre un plan de colaborare sau doar o masă între prieteni? Rămâne de văzut.

„Pe unii îi sperie noile începuturi, mie însă îmi plac la nebunie! După 13 ani de televiziune într-o echipă minunată, am luat-o de la capăt cu noi colegi care încet, încet îmi devin și ei prieteni. Mă simt bine aici, pentru că mereu mi s-a spus că am acel ceva, cred că acel factor X se numește…”, asta spunea Ana Vladislav la finalul colaborării cu PRO TV.

sursă foto: cancan.ro

Cum arată și cu ce s-a ocupat tatăl lui Cătălin Măruță

Nu multă lume știe că soțul Andrei nu a terminat facultatea de Jurnalism ci Facultatea de Drept. Cătălin Măruță a ales acest drum datorită tatălui său care a fost judecător. Cu toate că a practicat foarte puțin dreptul, Cătălin Măruță a ales să își construiască o carieră în televiziune.

Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp. Am uitat de dorința de a fi ca tata, avocat sau judecător.

Am dat la Drept, dar am făcut tot ce mi-a plăcut mie. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: „Dar măcar puteai să încerci la stat…” la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva.

Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura.„, a mărturisit Cătălin Măruță.

Etichete: