Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Moroșanu a devenit tătic pentru a doua oară.„Nu mă așteptam să am băiat…”

Cătălin Moroșanu a devenit tătic pentru a doua oară.„Nu mă așteptam să am băiat…”

GALERIE FOTO (4)

Cătălin Moroșanu este un soț și un tată împlinit, iar în decursul zilei de astăzi a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe ProTV, a dezvăluit cu emoție că a devenit tată pentru a doua oară. Nimeni nu a știut că el și soția sa, Georgiana, mai așteaptă un copil, dar această mare bucurie în viața lor a venit chiar în jurul aniversării lor de 20 de ani de relație.

Cătălin Moroșanu a devenit tătic pentru a doua oară.„Nu mă așteptam să am băiat…”

Cătălin Moroșanu este foarte discret atunci când vine vorba de viața sa personală, chiar dacă este o figură nelipsită de pe micile ecrane. Mereu s-a mândrit cu familia sa deosebită, mai ales că trăiește o poveste de dragoste deosebită alături de soția sa. Sportivul și Georgiana s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, iar de atunci au fost de nedespărțit.

Chiar dacă și-au unit destinele abia în anul 2013, Cătălin și Georgiana sunt legați de multe experiențe. Au crescut și au evoluat împreună, iar sportivul s-a mândrit mereu cu femeia minunată alături de care și-a construit o familie. Au fost binecuvântați cu fiică minunată și de curând au devenit din nou părinți din nou.

Acest eveniment fericit din viața lor a fost ținut secret până în acest moment. Cătălin Moroșanul a făcut fericitul anunț abia azi, când a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Fiul său a venit pe lume în data de 1 Decembrie 2020, iar el a povestit fericit cum a fost ultimul an din viața lui.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, Georgiana Morosanu a aflat că va fi tată pentru a doua oară. Nu doar o dată a declarat că-și dorește să mai aibă un copil, iar acum acest vis al său s-a împlinit.

Sunt foarte fericit. A fost născut pe 1 Decembrie. O să fie un patriot, ca și tac-su. Nu mă așteptam să am băiat. Mi-am dorit al doilea copil. S-a întâmplat după ce m-am întors de la Survivor. Georgiana a rămas însărcinată. Am fost mai liniștiți. Am mai încercat până acum. Așa a vrut Dumnezeu. S-a născut mai devreme.Ea a mers la control și a aflat că trebuie să nască. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. Îl cheamă Nicolas Patrick. Era așa micuț”, a povestit Cătălin Moroșanu.

Ce spunea Cătălin Moroșanu despre cel de-al doilea copil

Deoarece el și soția sa locuiesc separați, în spațiul public au apărut în ultimul an zvonuri conform cărora Cătălin Moroșanu ar fi divorțat. Acest lucru s-a dovedit a fi, însă, fals, iar sportivul a negat în totalitate acest lucru. A vorbit și atunci despre dorința sa de a deveni tată din nou, când probabil încă nu știa ce bucurie mare îl așteaptă.

„Natalis să crească mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețile împreună. Mă gândesc să fiu tătic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele visuri, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a povestit vedeta în urmă cu câteva luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: