Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Scărlătescu își ia adio de la Antena 1!? Juratul de la ”Chefi la cuțite” a făcut anunțul tulburător: ”Vreau să stau”

Cătălin Scărlătescu își ia adio de la Antena 1!? Juratul de la ”Chefi la cuțite” a făcut anunțul tulburător: ”Vreau să stau”

GALERIE FOTO (2) Cătălin Scărlătescu pleacă de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu a dat vestea care i-a pus pe fanii săi pe gânduri, Juratul de la Antena 1 și-a anunțat într-un fel sau altul retragerea din televiziune. Totuși, cheful a vrut să fie foarte clar, așa că a explicat realul motiv pentru care ar face asta.

Chef Cătălin Scărlătescu a devenit rapid unul dintre cei mai iubiți bucătari, mai ales după aparițiile sale televizate. Bărbatul a atras atenția în momentul în care și-a anunțat relația cu Doina Teodoru, iar de atunci fanii sunt cu ochii pe el. Recent, acesta a fost invitat într-un podcast, unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

Cătălin Scărlătescu se retrage din televiziune!?

Vestea că Gina Pistol a luat decizia de a se retrage din televiziune a șocat pe toată lumea, tocmai de aceea Cătălin Scărlătescu a luat decizia de a comenta acest lucru. Bărbatul a mărturisit că ar recurge și el la asta în cazul în care ar deveni tată, deoarece și-ar dori să fie cât mai aproape de copilul său. Astfel, fostul concurent de la „America Express” ia în considerare posibilitatea de a pleca de la Antena 1 în viitorul apropiat.

„Gina a mai avut o perioadă când ne-a părăsit, atunci când a născut și a venit Irina Fodor. Era de așteptat, că trebuie să stea și ea cu copilul, acuma. Păi ea dacă nu își dedică un pic de viață copilului… A sta la televiziune înseamnă o grămadă de timp. Poate să stea doi, trei ani liniștită cu copilul. Și eu cred că dacă aș face mâine un copil, aș lăsa-o mai moale și eu cu televiziunea și m-aș ocupa de el. Orice părinte asta și-ar dori, nu?”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului.

Cătălin Scărlătescu, alături de Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu, alături de Gina Pistol

Juratul de la „Chefi la cuțite” refuză să fie bucătar la nunta Ginei Pistol

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din această perioadă este nunta Ginei Pistol cu Smiley. Cei doi au făcut marele anunț în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci au ieșit la iveală o mulțime de detalii, printre care se numără și rolul pe care cei trei jurați de la Antena 1 l-ar avea. Cătălin Scărlătescu a anunțat în podcastul lui Mihai Morar că deși s-a vehiculat că el și colegii lui îi vor pregăti meniul de nuntă prezentatoarei de la Antena 1, acest lucru nu se va întâmpla.

„La nunta Ginei mă îmbrac frumos și stau la masă. Pot să te asigur că eu unul, Cătălin Scărlătescu, nu gătesc de niciun fel. Nu, eu nu gătesc. I-am făcut de mâncare la botez, ceva, nu toată mâncarea. I-am făcut o parte, așa, de grill-uri. La nuntă, vreau și eu să stau, să beau, să mă distrez, nu? Că e nunta Ginei! Încă n-am ajuns la nuntă, nu știu ce urare o să îi fac”, a mai spus Scărlătescu în podcast-ul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: