Redactia.ro
Home » Monden » Câte cupluri de nași au avut, de fapt Alin Oprea și Medana? Cei doi au marcat nunta anului în showbizul românesc: „Am plâns ca un copil, ni s-au tăiat picioarele!”

Câte cupluri de nași au avut, de fapt Alin Oprea și Medana? Cei doi au marcat nunta anului în showbizul românesc: „Am plâns ca un copil, ni s-au tăiat picioarele!”

GALERIE FOTO (7)

Câte cupluri de nași au avut, de fapt Alin Oprea și Medana? Cei doi au marcat nunta anului în showbizul românesc. Iată detaliile!

Alin Oprea și Medana au marcat nunta anului în showbizul românesc

A fost o nuntă de poveste, cu toate elementele unui adevărat festival! Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a văzut visul împlinit în acest weekend când s-a căsătorit religios cu frumoasa sa soție, Medana. Ceremonia a fost o adevărată festivitate, cu zece perechi de nași, peste 500 de invitați celebri din industria muzicală românească și trei torturi spectaculoase, toate desfășurate într-un decor de basm.

Momentele ceremoniei au fost presărate cu un eveniment solemn: Alin Oprea a fost decorat cu Crucea de Merit a Ordinului Suveran Templier Sfântul Martin de către Excelența Sa Aurelian Roland Boiț, Marele Maestru al Ordinului, și cavalerii care l-au însoțit, în semn de recunoaștere pentru meritele sale.

A fost aceasta nunta pe care au visat-o toată viața?

Medana și Alin Oprea dezvăluie amănuntele celei mai fabuloase nunți din viața lor. Cu sinceritate și emoție, cei doi împărtășesc momentele care i-au emoționat cel mai tare, precum și cum au reușit să transforme nunta într-un vis devenit realitate. A fost aceasta nunta pe care au visat-o toată viața?

„Reporter: Medana și Alin, o nuntă fabuloasă! Care au fost momentele care v-au emoționant cel mai tare, pe fiecare în parte? A fost nunta pe care ați visat-o toată viața?

Medana: Cu toată sinceritatea pot să spun că am avut nunta mult visată, și care a fost mult mai frumoasă decât mi-am imaginat vreodată. Soțul meu, Alin, a făcut eforturi incredibile pentru a-mi îndeplini acest vis, eu fiind pentru prima dată mireasă.

El s-a ocupat de absolut tot, în afară de ținute, verighete, tort și candy bar, unde am decis eu. M-a protejat foarte mult, dorindu-și să nu am elemente care să mă solicite și care să mă streseze.

La noi au fost elemente fabuloase. Aînceput cu ceremonia religioasă, unde verighetele au fost aduse de către Hugo, cățelul nostru, el fiind cavalerul de onoare. Au fost prezenți cei trei căței ai noștri: Hugo și cele două cătelușmaidaneze, salvate de mine de la moarte, îmbrăcate fumos.”, au fost declarațiile din cadrul interviului Click!. 

Sursa foto: Instagram

Câte cupluri de nași au avut, de fapt Alin Oprea și Medana

Festivitățile au debutat vineri, 15 septembrie, cu o ceremonie religioasă grandioasă. În fața a zece perechi de nași de prestigiu, Medana și Alin Oprea și-au rostit jurămintele de credință și iubire veșnică. Printre acești nași de onoare s-au numărat marele psihoterapeut Menis Yousry și soția sa Elena, Aurelian Boiț, Marele Maestru al Ordinului Cavalerilor Templieri „Sf. Martin”, împreună cu soția sa Daniela, precum și celebrele cupluri Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (cunoscut sub numele de Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan, Iuliana și Ninel Alexandru.

Gheorghe Turda i-a impresionat cu un gest deosebit! A cerut permisiunea și a venit să cânte o priceasnă din spital, iar momentul religios a fost cu adevărat emoționant. Contrar informațiilor inițiale, au  avut, de fapt, zece perechi de nași, nu opt.

Un alt moment cu adevărat emoționant a fost valsul mirilor, o melodie special compusă pentru mine de către Alin. Acest moment magic a avut loc într-un cadru de vis, pe scări, cu proiecția videoclipului pe perete, cu ajutorul unui videoproiector.

„Reporter: Alin, cum te prinde noul statut de bărbat însurat?

Alin Oprea: Mă simt un om binecuvântat de Dumnezeu, un bărbat împlinit și un artist iubit de către public. Statutul de bărbat însurat este cel care mă reprezintă, eu fiind un familist convins. Având alături de mine soția mult dorită, soția visurilor mele, spun cu mâna pe inimă că este o onoare să fiu soțul unei femei care știe să fie femeie.

Reporter: Au existat șimomente la care ați plâns?

Alin Oprea: Eu am organizat toată nunta și m-am ocupat de fiecare detaliu, începând de la meniu, locație, artiști, sonorizare, scenă. E meseria mea și mă și pricepCredeam că nu voi avea nici o surpriză la nunta mea, dar a fost una!

Surpriza cea mamare mi-a făcut-o Medana, care apărut împreună cu Sorin Lupu, primtenor la Opera Națională din Cluj, șa cântat o canțonetă precum o soprană profesionistă. Au plâns toți invitații de la nuntă și eu cu ei, ca un copil! Prima daam crezut că e făcătu, dar ea s-a pregătit luni întregi ca să-mi fa surpriza asta imensă! Ni s-au tăiat picioarele la toți. Nu ne-am dezmeticit o jumătate de oră!

Medana: Am avut multe momente emoționante. Ceremonia religioasă, valsul mirilor, dansul cu fiul meu la care am și izbucnit în plâns, prezentarea torturilor, lansarea primului volum de poezii, premiat de către domnul doctor Victor Constantin Măruțoiu, membru al Uniunii Scriitorilor în cadrul Festivalului Literar Internațional cu premiul pentru debut în poezie „Cornelia Caragea”, prezentat de doamna editor Nadia Farcaș de la Editura Ecou Transilvan.

Alin Oprea: Prezentarea tortului a fost făcută la piscină, cu elemente de pirotehnie specială. Au venit două torturi enorme, pe dreapta și pe snga, iar pe centru a apărut un tort din cer, cu o tiroliană, iluminată cu leduri, simbolizând caracterul transcendental al iubirii noastre, care vindin cer, nu de pe Pământ.Pentru asta îi mulțumim lui Nicușor Stan, patronul de la Ambasad’ Or, care a avut un aport deosebit la această nuntă de vis.

Medana: Ambele rochii au fost creațiile Soniei Trifan. E fenomenală. A muncit enorm la ambele rochii și a ieșit ceva de vis. Alina Bedeleanu make-up artist, profesor și fondator al Scolii de machiaj prostetic, s-a ocupat de machiajul meu care a fost superb, iar Monik Styles fondator Monik Styles Academy, trainer Internațional în domeniul coafurilor, este numărul unu în România.”, potrivit sursei citate. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini