Redactia.ro
Home » Monden » Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Câte operații estetice are Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Mihaela Rădulescu se distinge cu siguranță ca una dintre cele mai proeminente figuri din peisajul televiziunii autohtone din România. Cu o carieră bogată și o prezență mediatică notabilă, ea a devenit un nume cunoscut în rândul telespectatorilor.

Cu toate acestea, pe lângă realizările sale remarcabile în domeniul mass-media, Mihaela a fost supusă unor critici aspre privind decizia sa de a apela la intervenții estetice pentru a-și modifica aspectul fizic.

Mihaela Rădulescu și operațiile estetice

Fostul jurat de la emisiunea „Românii au Talent” a reușit să cucerească inimile bărbaților cu fizicul său atrăgător și senzualitatea sa. Cu toate acestea, puțini își mai amintesc chipul Mihaelei Rădulescu înainte de a intra pe drumul intervențiilor estetice. În ciuda notorietății sale, ea a ales să împărtășească deschis și sincer experiența sa în legătură cu aceste proceduri.

Criticată adesea pentru schimbările apărute în trăsăturile sale faciale, Mihaela Rădulescu a ales să rămână autentică și deschisă în fața publicului. În ciuda controverselor, diva de la Monaco a afirmat că se simte confortabil în propria sa piele și că a recurs la intervențiile estetice atunci când a simțit că acest lucru era necesar pentru a-și îmbunătăți starea de bine și încrederea în sine.

La ce intervenții a mai apelat Diva de Monaco

La vârsta de 54 de ani, Mihaela Rădulescu continuă să impresioneze cu aspectul său remarcabil. Silueta ei atrăgătoare stârnește invidia chiar și a celor mai tinere. Totuși, pentru a atinge această imagine, vedeta TV a trecut printr-o serie de transformări fizice, inclusiv modificarea nasului și a pomeților. În plus, pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, Mihaela a optat și pentru injecții cu botox, o decizie care a contribuit la menținerea unui aspect tânăr și proaspăt al feței sale.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes. Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice.

E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan. Am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare.

Cui m-a întrebat, i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a declarat ea, acum ceva timp pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: