Redactia.ro
Home » Monden » Câte țigări fuma pe zi Rona Hartner înainte de filmul Gadjo Dilo. Detalii din viața regretatei actrițe

Câte țigări fuma pe zi Rona Hartner înainte de filmul Gadjo Dilo. Detalii din viața regretatei actrițe

La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a pierdut lupta cu sănătatea ei fragilă. A traversat momente extrem de dificile, fiind afectată profund de cancer care a afectat întregul ei corp. Înainte de a-și lua rămas bun de la această lume, artista a dezvăluit câteva sacrificii pe care a fost nevoită să le facă. Printre acestea, se numără și fumatul a zeci de țigări zilnic pentru a interpreta rolul Sabina din filmul „Gadjo Dilo”.

Câte țigări fuma pe zi Rona Hartner înainte de filmul Gadjo Dilo

La vârsta de 50 de ani, Rona Hartner a părăsit această lume, traversând momente extrem de dificile din cauza unor grave probleme de sănătate. Cancerul a atacat în forță întregul ei organism. Înainte de a se stinge, artista a dezvăluit detalii despre sacrificiile pe care le-a făcut.

Unul dintre aceste sacrificii notabile a fost necesitatea de a fuma zeci de țigări zilnic, o alegere făcută pentru a interpreta rolul Sabina în filmul „Gadjo Dilo”. Detalii suplimentare despre viața și alegerile ei se găsesc în continuare în acest articol. Rona Hartner a avut și dublă cetățenie, fiind cetățean român și francez. Ea a discutat despre momentul în care a decis să obțină cetățenia franceză într-o emisiune de la Kanal D, povestind despre chemarea pe care a simțit-o către Franța.

„Am cerut naționalitatea (n.r. franceză), în momentul în care am visat în franceză. Într-o noapte, m-a trezit cineva și am răspuns în franceză. Și mi-am dat seama că visam în franceză. Și atunci am zis că e corect să cer naționalitatea, pentru că înainte nu mi se părea OK câtă vreme eu mă simțeam extrem de româncă și câtă vreme nu mă integrasem în Franța.

Nu voiam să cer naționalitatea doar ca să fie o oportunitate. În momentul ăla chiar m-am simțit făcând parte din acea țară. Ideea este că a fi francez, la un moment dat, este o alegere. Aceea că nu vrei să rămâi doar cu comunitatea ta, să te închizi față de ceea ce îți aduce o altă țară”, mărturisea artista în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Ultima melodie lansată de Rona Hartner

Artista Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, pe data de 23 noiembrie 2023, într-o zi de joi. Tristul anunț a fost făcut de către sora sa, Rinda, prin intermediul platformelor de socializare. Rona Hartner a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, în special cu cancerul. În plus, se pare că artista și-a anticipat moartea, cu aproximativ o lună înainte de acest tragic eveniment. Ea a invitat oamenii să se roage, după ce a lansat o melodie.

„Rugați-vă! Prieteni, aici este ultima mea melodie creată cu Stephane Bernard ca o invitație la rugăciune. Pentru mine rugăciunea este ceea ce m-a ajutat să trec prin cele mai dificile momente. Rugăciunea este arma celor săraci împotriva nedreptății. Ea este o armă din Pacific și invizibilă care nu face rău, dar aduce pace. Asta vă doresc și vouă”, a scris artista, pe pagina ei de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: