Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Catherine Zeta-Jones, în lacrimi la moartea socrului său. Prima reacție

Catherine Zeta-Jones, în lacrimi la moartea socrului său. Prima reacție

GALERIE FOTO (7)

Vestea morții actorului Kirk Douglas a căzut ca un trasnet pentru cei din familia sa. Catherine Zeta-Jones, nora legendarului actorul, a ținut să posteze un mesaj emoționant în amintirea acestuia. Cei doi aveau o legătură strânsă, iar actrița îl vedea ca pe un tată.

Catherine Zeta-Jones, doorâtă de moartea socrului său

Kirk Douglas s-a stins din viață miercuri, 5 februarie, la vârsta de 103 ani. Printre cei mai afectați de trecerea în neființă a acestuia s-a numărat și nora sa, Catherine Zeta-Jones. Actrița, care e căsătorită cu fiul starului, avea o relație apropiată cu socrul său. Nu o dată, Catherine i-a adresat mesaje de iubire socrului său, prin intermediul rețelelor de socializare.

Acum, la anunțul morții sale, Catherine a distribuit o fotografie de-a lor și a postat un mesaj emoționant în amintirea acestuia. „Iubitului meu Kirk, o să te iubesc tot restul vieții mele. Îmi lipsești deja. Să te odihnești în pace!”, a fost mesajul actriței de pe Instagram.

 

Kirk Douglas își sărbătorise cei 103 ani în decembrie

 

Acum două luni, Kirk Douglas își sărbătorise cei 103 ani alături de familie. Și atunci, Catherine postase o fotografie cu legendarul star din „Spartacus”. „Acest tip din brațele mele împlinește 103 ani. La mulți ani, papi! Te iubesc cu toată inima”, a scris ea pe atunci în dreptul unei fotografii aniversare.

Michael Douglas, fiul actorului, a fost primul care a dat vestea în mediul online. ”Cu o tristeţe imensă fraţii mei şi cu mine anunţăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi la vârsta de 103 ani”, a afirmat Michael Douglas într-o declaraţie exclusivă pentru publicaţia menționată mai sus. ”Pentru lume, el a fost o legendă, un actor din epoca de aur a cinematografiei (…) un umanist al cărui angajament faţă de justiţie şi cauzele în care a crezut au creat un standard la care să aspirăm”, a adăugat faimosul actor. ”Lasă-mă să închei cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima sa aniversare și care vor rămâne pururea adevărate. Tată, te iubesc atât de mult și sunt atât de mândru să fiu fiul tău.”, a concluzionat Michael.

View this post on Instagram

It is with tremendous sadness that my brothers and I announce that Kirk Douglas left us today at the age of 103. To the world he was a legend, an actor from the golden age of movies who lived well into his golden years, a humanitarian whose commitment to justice and the causes he believed in set a standard for all of us to aspire to. But to me and my brothers Joel and Peter he was simply Dad, to Catherine, a wonderful father-in-law, to his grandchildren and great grandchild their loving grandfather, and to his wife Anne, a wonderful husband. Kirk's life was well lived, and he leaves a legacy in film that will endure for generations to come, and a history as a renowned philanthropist who worked to aid the public and bring peace to the planet. Let me end with the words I told him on his last birthday and which will always remain true. Dad- I love you so much and I am so proud to be your son. #KirkDouglas

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini