Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a câștigat Simona Halep în numai 3 săptămâni

Câți bani a câștigat Simona Halep în numai 3 săptămâni

Simona Halep n-a jucat decât două turnee de zgură în pregătirea turneului de la Roland Garros, între 22 mai și 5 iunie. Acolo a reușit să se califice în sferturi, respectiv în turul 2 în competițiile WTA 1000 de la Madrid și Roma.

Premiul financiar pe care l-a încasat pentru cele trei victorii din capitala Spaniei este în valoare de €169,650. A câștigat premiile și suma în defavoarea chinezoaicei Shuai Zhang, spanioloaicei Paula Badosa și americancei Cori Gauff.

Simona Halep le este recunoscătoare mereu celor care o susțin. Jucătoarea a scris asta și pe contul său de Instagram.

„De-a lungul întregii mele cariere am luptat pentru ceea ce am crezut și pentru ceea ce am vrut să realizez. Voi face întotdeauna acest lucru, cu toate suișurile și coborâșurile. Sprijinul necondiționat pe care îl primesc de la mulți dintre voi înseamnă enorm pentru mine.

Vă mulțumesc, lupta continuă”, a scris Simona Halep pe Instagram

$38,859,224 a câștigat Simona Halep din tenis

Jucătoarea de tenis din Constanța a reușit să-și ia revanșa în Italia în fața franțuzoaicei Alize Cornet, de care a dispus cu 6-4, 6-4, în runda inaugurală.

Halep a fost, însă, învinsă de americanca Danielle Collins în turul secund. Românca va părăsi Italia cu doar €13,176. Asta în condițiile în care premiile financiare oferite în WTA 1000 Roma reprezintă mai puțin de jumătate, în raport cu cele oferite în turneul masculin.

Cumulat, Simona Halep a câștigat €182,826 în cele două întreceri pregătitoare pentru al doilea turneu de mare șlem al anului, Roland Garros. Aceasta are 30 de ani și 21 WTA.

În cazul în care va câștiga 3 meciuri la Roland Garros și va și ajunge în a doua săptămână de concurs, Halep va primi nu mai puțin de 220,000 de euro. Suma este mai mare decât cea pe care a primit-o în urma celor patru victorii obținute în Madrid și Roma.

Constănțeanca Simona Halep ocupă locul al treilea în clasamentul all-time care numără banii câștigați în istoria WTA. Doar surorile Williams au mai câștigat mai mulți bani din tenis decât Simona Halep.

În total, până acum, românca a câștigat 38,859,224 de dolari din tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: