Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a obținut Alex Delea de la Survivor, după 15 săptămâni. Pro TV-ul, pus la zid după eliminarea favoritului la titlu

Câți bani a obținut Alex Delea de la Survivor, după 15 săptămâni. Pro TV-ul, pus la zid după eliminarea favoritului la titlu

Alex Delea, câștigătorul apreciat al sezonului trei al emisiunii Survivor All Stars, a fost recent eliminat după o participare de 15 săptămâni în ediția specială din 2024, desfășurată în Republica Dominicană.

Într-o ediție tensionată ce a avut loc pe 25 aprilie 2024, Alex Delea a fost eliminat în urma unui duel eliminatoriu în care au mai participat Robert Moscalu, Zanni, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu. Duelul, descris de participanți și spectatori drept unul dintre cele mai strânse și intense de până acum, a culminat cu eliminarea lui Delea, care, vizibil emoționat, și-a acceptat soarta cu demnitate. Scena finală a fost una emoționantă, prietenii lui Delea, inclusiv participanții rămași, l-au aplaudat, iar unul dintre ei a izbucnit în lacrimi.

Câți bani a primit Alex Delea pentru 15 săptămâni la Survivor

În ciuda eliminării sale, Delea a primit o sumă considerabilă de la PRO TV, exact 60.000 de euro, câte 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție.

Chiar dacă a părăsit competiția, Delea nu pleacă cu mâna goală. Compensația de 60.000 de euro reflectă nu doar durata participării sale în acest sezon extrem de competitiv, dar și valoarea sa ca fost câștigător și personalitate marcantă a show-ului. Suma substanțială evidențiază, de asemenea, gradul înalt de compensație financiară pe care PRO TV o oferă participanților de top ai emisiunii, un aspect ce adaugă un alt nivel de atractivitate și tensiune în cadrul competiției.

Înainte de a părăsi competiția, Alex Delea a avut un moment emoționant cu co-concurenta sa, Ștefania Ștefan, căreia i-a transmis că, în ochii lui, ea este câștigătoarea și i-a sfătuit să lupte pentru a pleca acasă cu trofeul. Acest gest subliniază sportivitatea și caracterul lui Delea, care, chiar și în momente de personală înfrângere, gândește la succesul și binele colegilor săi.

Scandal după eliminarea lui Alex Delea

Eliminarea lui Delea nu a fost primită bine de publicul fidel al Survivor All Stars. Fanii emisiunii s-au revoltat pe rețelele sociale, acuzând Pro TV de posibile „aranjamente” menite să favorizeze alți concurenți, în special pe Zanni, câștigătorul sezonului doi. Pe pagina oficială a emisiunii de pe Facebook, comentariile critice nu au întârziat să apară, mulți susținând că eliminarea lui Delea a fost orchestrată pentru a influența rezultatele finale ale competiției.

„Episodul ăsta chiar a fost regizat!”, „Nu fiți naiv! Ce regie a fost cu acel magic talisman care a fost găsit de nenea Zanni. Și, evident, teatrul din consiliu”, „E foarte interesant! Când Faimoșii sunt în pericol, de fiecare dată se găsește o strategie de a întoarce jocul! Regie și Zanni găsește el iar….surpriza…de parcă știa exact unde se afla…și na, din doi Faimoși sigur la eliminare pică Delea. Ciudat oricum!”, „Nu mai era niciun spectacol dacă totul decurgea fără nicio INTERVENȚIE. Din păcate!”, „Îl țin pe Zanni în brațe cu tot felul de strategii fake. Eu zic să-i dați premiul de acum.”, „Sunteti jalnic, domnule Dan! Nu mai zâmbiți și nu mai vorbiți de adevăr și corectitudine! Sunteți ultimul care să vorbească de așa ceva! Luați-vă de mână cu protejatul. Zanni și luati și cei 100.000 de euro!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii revoltați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: