Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au câștigat, de fapt, băieții de la 3 Sud Est din muzică! Laurențiu Duță a strâns cea mai mare avere

Câți bani au câștigat, de fapt, băieții de la 3 Sud Est din muzică! Laurențiu Duță a strâns cea mai mare avere

3 sud est

Laurențiu Duță, în vârstă de 46 de ani, a fondat trupa 3 Sud Est împreună cu Viorel Șipoș și Mihai Budeanu în septembrie 1997. Au urmat 11 ani de succes, în care au bătut mai multe recorduri. Trupa s-a destrămat în 2008, dar cei trei băieți au reînființat grupul de succes în 2014.

25 de ani de 3 Sud Est

Luna trecută cei trei soliști au sărbătorit 25 de ani de când se află în lumina reflectoarelor. Aceștia au marcat momentul printr-un concert la Sala Palatului, în primăvară. 3 Sud Esti este singura trupă din România care a rezistat în timp şi care a scos melodii de top pe bandă rulantă.

Despre Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș s-a scris adesea că au ajuns să fie milionari. Recent, liderul trupei, Laurențiu Duță, a dat cărțile pe față. Câți bani au făcut membrii trupei 3 Sud Est în cei 25 de ani de carieră? Solistul și compozitorul constănțean a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile cu privire la veniturile trupei.

Ce averi au strâns băieții trupei 3 Sud Esti

„Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat milioane. Poate, nu știu, într-o carieră întreagă. Nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari poate în cei 20 și de ani adunat cu case, dar nu suntem milionari.

Niciunul nu are un milion de euro strânși. Poate, nu știu, dacă vindem tot și mai și strângem ceva în următorii ani. Noi nu am fost nici o trupă răsfățată să avem show-uri de televiziune, să fim preferații companiilor mari în spoturi publicitare.

Am auzit povești de artiști care au câștigat sume fabuloase, dar nu e cazul nostru. Noi am câștigat tot timpul din concerte și din YouTube, acum mai nou. Nu suntem acei prințișori preferați de companiile mari care câștigă sute de mii de euro din spoturi publicitare. Niciodată nu am fost și nu suntem.”, a mărturisit Laurențiu Duță în emisiunea lui Denise Rifai.

Laurențiu Duță, cel mai bogat membru 3 Sud Est?

La un moment dat, în emisiune, a fost adus în discuție și faptul că în 2009, Laurențiu Duță a fost compozitorul care a făcut cei mai mulți bani din drepturi de autor, suma de 70.000 de euro.

„Ce ține de sumă e o informație mai veche, între timp prețul a mai crescut. Nu vreau să spun sume. Dacă ești un producător de succes și ai 2-3 piese pe radio în fiecare an poți să egalezi veniturile să fie aproape egale cu cele din concerte, depinde foarte mult dacă ai multe concerte, dacă ai hit în acel moment pe radio.

Poți să balansezi, sunt venituri bune și din studio și din concerte. Banii se mai și cheltuie, nu suntem milionari.”, a explicat Laurențiu Duță.

 

Laurențiu Duță a câștigat venituri considerabile atât din cariera sa solo, cât și alături de trupa pe care a fondat-o. În 2011, Laurențiu Duță a înființat firma „1artistmusic SRL”, prin intermediul căreia să-și continue activitatea muzicală. Unul dintre cei mai buni ani ai artistului din punct de vedere financiar a fost 2012, când firma sa a înregistrat un profit de 114.685 lei, iar cel mai slab a fost 2016, când s-a bifat o pierdere de 115.282 lei. În 2018 s-a înregistrat un profit de 15.871 lei, potrivit wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: