Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani au câștigat vedetele de la „Ferma”? Anna Lesko a fost cel mai bine plătită

Câți bani au câștigat vedetele de la „Ferma”? Anna Lesko a fost cel mai bine plătită

Anna Lesko

Mega show-ul  Ferma de la Pro TV le-a adus concurenților sume frumușele. Într-o perioadă fără concerte, Anna Lesko a făcut senzație pe micile ecrane. Focoasa basarabeancă încasează o sumă frumușică de bani pentru apariția sa în show.

Reality show-ul  Ferma de la Pro TV i s-a potrivit de mânușă artistei Anna Lesko. Probele dificile și munca fizică nu au speriat-o deloc pe frumoasa basarabeancă. De asemenea, orice efort a fost răsplătit cum se cuvine, potrivit zvonurilor privind sumele încasate în urma participării la emisiune.

Anna Lesko, cea mai bine plătită de la Ferma

Chiar dacă în acest an concurenții au plecat acasă cu mai puțini bani decât în anii trecuți, din cauza contextului pandemic, Anna Lesko a reușit nu doar să câștige capital de imagine, ci și o sumă deloc mică.

S-a aflat că Anna Lesko a fost cea mai bine plătită vedetă de la Ferma 2020, potrivit unor informații din interior. Artista ar fi încasat 27.000 de euro.

Cat despre ceilalti concurenti, George Burcea ar fi fost plătit cu 20.000 euro, Anda Adam ar fi câștigat 25.000 euro, Cezar Ouatu – 4.500 euro, Giulia Nahmany – 5.000 euro, Paul Diaconescu – 15.000 euro,  Bogdan Stoica – 11.000 euro. Se zvonește că și Viviana Sposub ar fi dat lovitura. Vedeta ar fi plecat acasă tot cu 27.000 euro, ca și Anna Lesko.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: