Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Mircea Bravo este unul dintre creatorii de conținut din mediul online care-și bucură publicul, de mai bine de câțiva ani, cu scheciuri amuzante pe Internet. Adesea, în clipurile sale apare și „bunica“. Tanti Lenuța este „vedeta“ acestor filmulete, după cum spune chiar Mircea Bravo.

De curând a participat la un podcast unde a fost întrebat despre Tanti Lenuța. Youtuber-ul a povestit despre experiența pe care o are tanti Lenuța când vine vorba de… camerele de filmat.

„Tanti Lenuța este un personaj foarte interesant și foarte plăcut. Ea mai apărut în videoclipuri de muzică populară, a mai avut chiar o emisiunea la televizor înaintea noastră. Ea cu mama ei aveau o rubrică la televiziunea Look TV din Cluj, unde erau două băbuțe care vorbeau despre poker, sau despre machiaj. Era super funny contradicția asta dintre personaj și despre ce discutau“, a povestit Mircea Bravo.

De la TV și până a apărea în clipurile lui Mircea a fost doar un pas. Bunica a zis DA.

„Emisiunea lor s-a terminat și eu eram cu Cristi (nr. partenerul său de proiect) și am zis că am rămas la Cluj, nu ne-am mutat la București, ce avantaje avem pentru că stăm aici. Ce personaje interesante, colorate de care lumea se va îndrăgosti putem să folosim în clipurile noastre. Și Cristi a zis uite Tanti Lenuța, bunica de la TV. Am mers la ea, ne-am prezentat și am întrebat-o dacă vrea să facă niște filmulețe cu noi.

A zis: da, cum să nu, ați mâncat? Ne-a invitat la ea în casă și ne-a servit cu mâncare. Am filmat două clipuri și amandouă țin minte că au făcut 2 – 3 milioane de vizualizări din start. Și pe parcurs Tanti Lenuța a prins putere în clipurile noastre“, a mai spus Mircea Bravo.

Câți bani câștigă Tanti Lenuța, bunica care apare în clipurile lui Mircea Bravo

Intrebat daca pentru Tanti Lenuta a contat cu cat o sa fie platita, creatorul de continut a marturisit ca nu au discutat inainte o anumita suma:

„Nu a fost nicio discuție pe tema financiară. Din start a zis da și noi i-am dat niște bani. A zis „no, e foarte bine“. Am aflat după aia de la ea că atunci când lucra pentru televiziune, veneau câte 12 oameni la ea în casă, la toți le dădea de mâncare și după aia filmau. Ea nu era plătită să hrănească 12 oameni, dar așa făcea pentru că așa se face, dacă îți intră omul în casă, trebuie să îl servești, așa spunea. (…)

Clipurile noastre sunt tot mai urmărite, lumea o cere tot mai mult. Sunt clienți care vor un clip cu Tanti Lenuța, chiar săptămâna asta am filmat o reclamă pentru TV. Prima dată când am filmat cu ea o oră și jumătate i-am dat 500 de lei. Nu a fost reclamă, nu am câștigat nimic din clipurile alea, le-am făcut pentru oameni.

Acum dacă nu este un video comercial o plătim cu o anumită sumă, dacă este comercial îi plătim un procent din cât e video-ul respectiv. Tanti Lenuța e foarte mulțumită, noi încercăm să fim atenți când ne zice că i s-a stricat cuptorul, are probleme cu pavajul, tot timpul o să fim acolo pentru ea“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: