Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani îi bagă în buzunare Liviu Dragnea fiului său lună de lună

Câți bani îi bagă în buzunare Liviu Dragnea fiului său lună de lună

Ghinioanele se țin lanț de fostul lider al PSD. După ce Irina i-ar fi pus coarne, a venit rândul fiului să fie „faultat” de soție. Motivul? Rația lunară pe care Liviu Dragnea le-a stabilit-o. 

După condamnare, Liviu Dragnea a fost părăsit de cei dragi lui, dar și de noroc

Apropiații i-au devalizat conturile

„Liviu Dragnea s-a preocupat mereu ca familiei sale să nu-i lipsească…mai nimic. Cei doi copii ai fostului lider PSD au fost crescuți în puf, fiind răsfățați mai ceva decât sultanii. Însă problemele cu legea și diminuarea influenței politice a celui supranumit cândva „baronul de Teleorman” i-au afectat veniturile. Chiar dacă vorbim de omul care, cândva, făcea și desfăcea guvernele din România”, potrivit „Click!”

În timp ce Liviu Dragnea își executa pedeapsa în dosarul angajărilor fictive și se pare că familia lui a decis să-i dezvăluie conturile. Odată ieșit din închisoare, acesta a decis să ia niște măsuri mai stricte în ceea ce privește pe cei apropiați. 

Liviu Dragnea îi dă bani fiului său cu porția 

Liviu Dragnea este un tată iubitor și nu s-a supărat atât de tare pe fapta fiului său, și a nurorii sale. Totuși, după ce Valentin și Gina au dat din casă Liviu Dragnea a decis să le dea o lecție celor doi și le-a interzis să mai facă cheltuieli necugetate. Astfel le-a setat o rație fixă de cheltuieli lunare. 

Suma care a revoltat-o pe nora lui Liviu Dragnea 

„Când vă gândiți la „rație”, poate aveți în minte imaginea unui trai auster, unde fiecare ban e drămuit cu atenție sporită. Ei bine, aflați că rația stabilită de Liviu Dragnea pentru cuplul format din planturosul Valentin și silfidica Gina se ridică „doar” la…25.000 de euro. Pe lună!

Dacă vă gândiți acum că majoritatea românilor muncesc ani grei pentru banii aceștia, aflați că, pentru nora lui Dragnea, rația lunară de 25.000 de euro a fost percepută drept o insultă. Obișnuită să aibă obrazul subțire întreținut cu cheltuieli…groase, Ginei nu i-a picat deloc bine vestea că suma pe care odată o cheltuia la o singură sesiune de shopping, va trebui să o gestioneze astfel încât să-i ajungă…hait o lună întreagă!”, conform „Click!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: