Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primesc copiii regretatului Victor Socaciu din averea de aproape un milion de euro? Ce bunuri păstrează văduva artistului

Câți bani primesc copiii regretatului Victor Socaciu din averea de aproape un milion de euro? Ce bunuri păstrează văduva artistului

La sfârșitul anului 2021, Victor Socaciu s-a stins, iar averea acestuia urma să se împartă între cei trei copii și văduva artistului. Iată că acum, au ajuns la un acord cu privire la distribuirea bunurilor. Iată cum împart averea!

Câți bani primesc copiii regretatului Victor Socaciu din averea de aproape un milion de euro

Averea regretatului Victor Socaciu a fost distribuită între soția și copiii artistului, iar una dintre cele mai contestate aspecte a fost legată de drepturile de autor asupra pieselor compuse și interpretate de către acesta. Multe dintre piesele artistului au fost create în timpul căsniciei sale cu Marina Almășan, albumele acestuia fiindu-i dedicate prezentatoarei TV, motiv pentru care cea mai mare parte,  aproximativ 80%, a revenit fiului său, Victoraș Socaciu. Restul procentajului fost împărțite văduvei lui, Brândușa Simion, precum și celorlalte două fiice, Iulia și Alessia Ana-Maria, după cum menționează Cancan.ro.

Ce bunuri păstrează văduva artistului

Cei trei copii ai regretatului artist au convenit ca Brândușa Socaciu, văduva lui, să le acorde fiecăruia o compensație în valoare de 30.000 de euro, care va fi transferată în următorii trei ani. La această sumă se vor adăuga și procente suplimentare obținute din vânzarea casei de pe litoral și a proprietăților forestiere și terenurilor deținute de Victor Socaciu. Brândușa a păstrat casa din Cornu, în care a locuit împreună cu artistul și care a fost construită în timpul căsniciei lui cu Marina Almășan.

Recent, fiul lui Victor Socaciu a fost de acord să cedeze drepturile de autor pentru piesa „Lângă inimă îmi stai” lui Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego.

„Mărturisesc, în secunda doi după ce  Paul – ardeleanul meu drag – m-a întrebat dacă am ceva împotrivă să preia piesa lui Victor, Lângă inimă îmi stai, am avut o strângere de inimă. Mi s-a părut puțin straniu ca un cântec de dragoste ce mi-a fost scris și de ale cărui prime clipe de viață mă leagă atâtea amintiri, să fie cântat de o altă voce, care, cu siguranță, se va gândi la o altă femeie, atunci când va rosti refrenul. După aceea, judecând la rece, mi-am zis: La urma urmei, cântece de aceea au fost compuse. Ca să circule, să bucure cât mai mulți oameni! Iar Paul chiar este vocea și artistul în măsură să însuflețească o melodie atât de superbă. I-am cerut și părerea lui Victor, deținătorul drepturilor legale asupra melodiei respective”, a declarat Marina Almășan pentru sursa citată. 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: