Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani primește familia Prodan-Reghecampf pentru noul reality-show

Câți bani primește familia Prodan-Reghecampf pentru noul reality-show

câți bani primește familia Prodan-Reghecampf

Ieri, reality-show-ul „Prodanca și Reghe: Prețul succesului” a debutat pe micile ecrane. Presa autohtonă a aflat deja câți bani primește familia Prodan-Reghecampf pentru acest nou proiect televizat. Iar suma nu este deloc modestă!

Câți bani primește familia Prodan-Reghecampf

Ieri, sexy impresara a putut fi urmărită din nou pe micile ecrane grație unui nou reality-show. Ea, dar și familia sa, au acceptat să filmeze un show care să le prezinte viața de zi cu zi. Pentru această expunere, familia va primi nu mai puțin de 150.000 de euro. Bani pe care toți îi vor împărți, după cum spune Anamaria Prodan.

Toți au vrut cotă parte din onorariu pentru că filmează și ei și mi se pare corect. În perioada cât filmăm, încasăm. Lucru care este ok și sunt fericită că sunt așa și că înțeleg că nimic nu este gratis în viața asta, nici măcar aerul pe care îl respirăm”, ne-a mai spus impresara, care este și reprezentatul oficial al familiei Prodan-Reghecampf. „Să știi că, din familia noastră, eu sunt cea care coordonează tot ce înseamnă PR, adică eu am fost cea care a făcut toate lucrurile astea pentru că eu nu am avut PR niciodată, mi-am calculat singură ce pași trebuie să fac și cum trebuie să arate tot”.

Rebecca nu este tocmai fericită cu noul reality-show

Fiica cea mare a Anamariei Prodan n-a fost tocmai fericită vizavi de acest nou reality-show. Deși e model, și stă destul în lumina reflectoarelor, Rebecca e timidă și nu suportă să fie filmată non-stop. Nici Laurențiu Reghecampf n-ar fi fost întru totul de acord cu această emisiune.

Bebe (n.r. Laur Jr) este singurul care este 100% Anamaria în miniatură. Deci el poate oricând, este disponibil, familiarizat cu camerele de filmat, n-are niciun fel de treabă. Sarah are, să zicem, un fel de cod impus de către antrenoarea ei și de către liga în care joacă, nu poate să apară oricând, oricum, să facă diferite chestii. Rebecca este cea mai timidă dintre noi toți, cu toate că ea merge pe podium. O să vedeți că ea tot timpul spune să nu o mai filmăm, că nu e ca mine persoană publică. Luca este ok, nu-l interesează. Laur s-a obișnuit în toți anii trecuți. Pe Nuți o cunoașteți, s-a obișnuit și ea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini