Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are Elon Musk. Ce nume ciudate poartă moștenitorii miliardarului și cine sunt mamele lor

Câți copii are Elon Musk. Ce nume ciudate poartă moștenitorii miliardarului și cine sunt mamele lor

Mulți se întreabă câți copii are Elon Musk. Iată ce nume ciudate poartă moștenitorii miliardarului și cine sunt mamele lor!

Câți copii are Elon Musk

Mulți se întreabă câți copii are Elon Musk. Miliardarul are nici mai mult nici mai puțin de 10 copii. Familia acestuia continuă să se măreasc! În decurs de două decenii, fondatorul Tesla a devenit tată alături de trei femei.Primul său copil s-a născut în 2002, iar cel mai recent în 2021.

Primii șase copii îi împarte cu fosta sa soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson. După ce s-au întâlnit pentru prima dată ca studenți la Universitatea Queen’s din Ontario, Canada, CEO-ul SpaceX s-a căsătorit cu Wilson în 2000 – dar după șapte ani de căsnicie și cinci copii, cuplul a divorțat oficial în 2008.

Doi ani mai târziu, antreprenorul s-a căsătorit și a divorțat de două ori de actrița Talulah Riley – prima a durat din 2010 până în 2012, iar a doua din 2013 până în 2016. Ei nu au avut niciodată copii împreună.

În 2018, Musk și cântăreața/ compozitoarea Grimes, Claire Boucher pe numele ei real, au avut primul lor copil împreună în anul 2020.

Grimes a dezvăluit într-un interviu Vanity Fair din martie 2022 că au un alt copil prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021.

Cu câteva săptămâni înainte de sosirea celui de-al doilea copil pe care îl are împreună cu Grimes, CEO-ul a devenit și tată în secret al unor gemeni cu Shivon Zilis în noiembrie 2021, potrivit unor documente judiciare.  Gemenii lui Elon Musk s-au născut în Austin, Texas.

Ce nume ciudate poartă moștenitorii miliardarului și cine sunt mamele lor

Faceți cunoștință cu copiii omului de afaceri miliardar și cu mamele lor mai jos!

Nevada Alexander Musk

După ce s-au căsătorit în ianuarie 2000, Musk și scriitoarea canadiană Justine Wilson i-au urat bun venit fiului Nevada Alexander Musk în 2002. Nevada a murit din cauza sindromului morții subite a sugarului, sau SIDS, la doar 10 săptămâni.

Griffin și Vivian Musk

După ce și-au pierdut primul născut, Musk și Wilson au apelat la servicii medicale (fertilizarea în vitro) pentru a-și mări familia. Ea a dat naștere gemenilor Griffin și Vivian Musk în aprilie 2004. Griffin și Vivian au acum 18 ani.

Vivian a ieșit în evidență ca transsexual în iunie 2022, când a depus o cerere pentru a-și schimba prenumele și a luat numele de familie al mamei sale.

În cererea depusă a enumerat motivul ca fiind „identitatea de gen și faptul că nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să am vreo legătură cu acesta în vreun fel, sub nicio formă”.

Kai, Saxon și Damian Musk

Fostul cuplu a folosit, de asemenea, fertilizarea în vitro pentru a-i primi pe fiii tripleți Kai, Saxon și Damian în ianuarie 2006. Cei trei au acum 16 ani.

Musk și Wilson au divorțat în 2008.

X AE A-XII Musk

După două căsnicii cu vedeta din „Westworld” Talulah Riley și o scurtă relație cu actrița Amber Heard, Musk a început să se întâlnească cu cântăreața Grimes în mai 2018. Ea a dat naștere fiului lor, X AE A-XII, în mai 2020. X are acum 2 ani.

X s-a numit inițial X Æ A-12, dar „Æ” și „12″ au încălcat legea din California pentru că nu fac parte din alfabetul englezesc, obligându-i pe părinții săi să îi schimbe numele.

Exa Dark Sideræl Musk

Grimes a dezvăluit în martie 2022 că ea și fondatorul SpaceX au întâmpinat-o pe prima fiică a acestuia, cu numele neobișnuit Exa Dark Sideræl Musk, prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021. Exa a primit porecla Y, după ce celălalt copil al lor a fost numit X.

Gemeni cu Shivon Zilis

Musk a întâmpinat în liniște gemeni cu Shivon Zilis, directorul de operațiuni și proiecte speciale al Neuralink, în noiembrie 2021, potrivit unor documente judiciare obținute de Business Insider în iulie 2022.

Documentele arată că, în aprilie, Musk și Zilis – care este director de proiect la compania sa Neuralink – au cerut unui tribunal din Texas să schimbe numele bebelușilor lor, astfel încât aceștia „să aibă numele de familie al tatălui lor și să conțină numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc”.

Sexul gemenilor nu a fost făcut public, iar numele lor a fost redactat din documente.

 

Sursa foto: Getty Images, Twitter
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: