Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are Mădălin Voicu? Politicianul, mândru că moștenitorii săi îi calcă pe urme

Câți copii are Mădălin Voicu? Politicianul, mândru că moștenitorii săi îi calcă pe urme

Lui Mădălin Voicu îi place să iubească! Politicianul are copii cu 5 femei, după cum chiar politicianul a mărturisit.

Și chiar dacă pe unii nu i-a recunoscut, Mădălin Voicu are de ce să fie mândru de moştenitorii săi, mai ales că doi dintre copiii săi îi calcă pe urme.

Câți copii are Mădălin Voicu

Mădălin Voicu se bucură de o familie numeroasă. Cu prima sa soţie, Adriana, Mădălin Voicu îi are pe Ioana, Tudor şi Mădălin Voicu Junior. Din căsnicia cu Carmen Olteanu, sunt doi băieţi, Ştefan şi Ion, mezinii familiei.

Chiar și din relaţii pasagere, Mădălin Voicu mai are doi copii, pe care, însă, nu i-a recunoscut.

“Mai am doi copii, Bogdan și Alex. Unul trăiește în Franța, celălalt în Italia. Băieții nu poartă numele Voicu. Mamele lor susțin că sunt tot ai mei, dar eu nu am făcut niciodată un test ADN, ca să mă conving dacă sunt sau nu tatăl biologic. Oricum, nu le-am plătit niciodată pensie alimentară ”, declara politicianul în 2008.

Așadar, tragem linie și numărăm, Mădălin Voicu are șapte copii cu cinci femei!

Chiar dacă relațiile cu mamele copiilor au încetat, Mădălin Voicu a rămas aproape de copiii săi.

„Ştefan este la şcoală în clasa a doua, iar Ioan, în grupa mare la grădiniţă. Ăştia mici mă ţin într-un tonus, care îmi face bine. Îi iubesc pe toţi copiii extraordinar de mult şi ei mă iubesc, în special ăştia mici, pentru că mă văd mai des cu ei”, a spus Mădălin Voicu într-o emisiune.

Un motiv de mândrie în plus este că trei dintre copiii lui Mădălin Voicu chiar i-au călcat pe urme părintelui său și au făcut muzică. Este vorba de Mădălin, care este pianist, Ioana, care a studiat vioara, și Tudor, cel care a devenit DJ.

Imnul României, cântat la TV de fiica lui Mădălin Voicu

Ioana Voicu are 33 de ani şi este unica fiică a lui Mădălin Voicu. Tânăra lucrează ca prezentatoare de ştiri la radio şi TV. O altă pasiune de a Ioanei este vioara.

Pe 1 decembrie 2020, Nepoata marelui violonist Ion Voicu și fiica lui Mădălin Voicu a cântat la vioară imnul României, “Deșteaptă-te, române”, în direct, la postul de știri Aleph News, unde este și prezentatoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: