Redactia.ro
Home » Știri » Catinca Roman, din nou în doliu, la nici o lună după moartea mamei sale. Val de tristețe în viața surorii Oanei Roman

Catinca Roman, din nou în doliu, la nici o lună după moartea mamei sale. Val de tristețe în viața surorii Oanei Roman

Catinca Roman, primele declarații despre moartea tatălui. Nu i-a spus mamei că fostul ei soț a decedat

La mai puțin de o lună de la pierderea mamei sale, Catinca Roman se confruntă din nou cu durerea unui deces în cercul său apropiat, aducând un nou val de tristețe în viața surorii Oanei Roman.

Catinca Roman, din nou în doliu, la nici o lună după moartea mamei sale

Catinca Roman, îndoliată după decesul unei persoane dragi Viața îi rezervă încercări grele Catincai Roman, fiica memorabilei Mioara Roman. La scurt timp după ce și-a înmormântat mama, un alt deces a survenit în anturajul său, adăugând suferință peste pierderea recentă. Duminică, 17 martie 2024, a pierdut o persoană apropiată.

Val de tristețe în viața surorii Oanei Roman

Pe rețelele sociale, Catinca Roman a împărtășit vestea tristă, postând pe Instagram un omagiu emoționant, „RIP, Adina Cezar”.

Renumita coregrafă Adina Cezar a trecut în neființă într-o atmosferă pașnică, înconjurată de familie, duminică, 17 martie 2024. Fiica acesteia, Yvonne Toader (Cezar), a confirmat vestea pe Facebook, exprimându-și recunoștința față de toți cei care au oferit sprijin în aceste momente dificile:

„Astăzi, draga mea mamă, Adina Cezar, a plecat în lumea îngerilor. A plecat în pace, înconjurată de cei dragi. (…) Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut cu gândurile lor în această perioadă dificilă”, a notat Yvonne Toader (Cezar) pe Facebook.

Informații privind înmormântarea Adinei Cezar au fost de asemenea oferite, indicând că trupul său va fi depus la Biserica Sf. Stelian-Lucaci din București, urmând ca ceremonia funerară să fie una privată, desfășurată la Cimitirul Mănăstirii Cernica.

„Trupul său va fi aşezat la Biserica Sf. Stelian-Lucaci, iar serviciul funerar de înmormântare va fi unul privat, la Cimitirul Mănăstirii Cernica”, a precizat fiica regretatei Adina Cezar.

Durerea pentru Catinca Roman este amplificată de recenta pierdere a mamei sale, Mioara Roman, care a fost condusă pe ultimul drum la sfârșitul lunii februarie 2024. Moartea subită a venit ca o surpriză, având în vedere îmbunătățirea anterioară a stării sale de sănătate. La priveghi a participat și Petre Roman, fostul său soț, deși acesta nu a fost prezent la înmormântare.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: