Redactia.ro
Home » Știri » Cauți cutii tort personalizate cu maner pentru petrecere? La Snick Ambalaje ai ambalajele potrivite

Cauți cutii tort personalizate cu maner pentru petrecere? La Snick Ambalaje ai ambalajele potrivite

Când avem de-a face cu un eveniment, partea organizatorică ne consumă o mare parte din timp și energie și asta pentru că trebuie să acordăm atenție tuturor detaliilor.

Dacă faci parte din industria HoReca, atunci trebuie să știi că nu doar prepararea meselor este un pas important, ci și felul în care alegem să le împachetăm, întrucât acesta conferă alimentelor, în primul rând, igienă, iar mai apoi, păstrează intactă calitatea lor.

Locul în care poți descoperi o gamă variată de articole pentru afacerea ta se numește Snick Ambalaje, indiferent că activezi într-o cafenea, într-un restaurant sau într-o cofetărie. În cele ce urmează, vei descoperi mai multe despre produsele pe care Snick Ambalaje le are pregătite pentru clienții săi.

Materialele eco-friendly sunt conforme standardelor europene

Odată cu trecerea anilor și industria de tip catering a avut parte de modificări, iar acestea sunt tot mai vizibile în societatea românească, fiind o soluție ce îi salvează pe mulți oameni de grija preparării mesei și îi scutește de timpul petrecut în bucătărie.

Dar nu doar cateringul a avut parte de o dezvoltare succesivă, ci și categoria fast-food-ului. Când ritmul vieții de zi cu zi ne acaparează, mulți dintre noi avem tendința de a sări peste anumite mese, fără să conștientizăm cât de importante sunt aceste pentru sănătatea organismului nostru. De aceea, deseori recurgem la soluția simplă și apelăm la serviciile unui fast-food tocmai pentru că este, așa cum îi sugerează și denumirea, mai rapid.

Dar atunci când ne comandăm ceva de mâncare câtă importanță acordăm și ambalajului? Acest aspect trebuie de luat în calcul întrucât mediul înconjurător este destul de afectat de poluarea cu care s-a confruntat în ultimii ani, iar noi trebuie să îi acordăm măcar minimul de grijă pentru a-l proteja.

Află că cei de la Snick Ambalaje s-au gândit deja la acest aspect și îți pun la dispoziție ambalaje confecționate din materiale reciclabile pentru ca toți clienții săi să contribuie la protejarea planetei și, implicit, a naturii.

Snick Ambalaje oferă produse personalizate pentru cofetării

Dacă îți place să pregătești dulciuri ori poate chiar ai dezvoltat o afacere în domeniul ăsta pentru a-ți valorifica iscusința în bucătărie, descoperă că Snick Ambalaje are produse potrivite și pentru activitatea ta. La fel ca într-o bucătărie și în cofetărie lucrurile stau asemănător, în sensul că aspectul produsului are o mare pondere pentru clientul ce îl achiziționează. Dar, trebuie menționat și faptul că acesta trebuie ambalat în mod corespunzător pentru a respecta atât normele de igienă, cât și pentru a crea o imagine plăcută pentru ochiul clientului.

La capitolul torturi treaba stă puțin altfel, în sensul că ambalajul pe care îl oferim produsului trebuie să fie atât aspectuos, cât și practic. Știm cu toții câte emoții ne produce un ambalaj nesigur, subțire, mai ales când trebuie să transportăm tortul într-o altă locație. Cei de la Snick Ambalaje ne oferă cutii tort personalizate cu maner pentru situațiile când ne dorim ca ambalajul pe care îl oferim unui produs să fie unul personalizat pentru un eveniment specific.

Cei de la Snick Ambalaje știu de ce au nevoie clienții lor, iar de aceea le pun la dispoziție un timp scurt de livrare, iar la depășirea unui anumit prag aceștia beneficiază de livrare gratuită.

Nu sta pe gânduri și alege să plasezi o comandă pe site-ul oficial Snick Ambalaje pentru a oferi produse de calitate ambalate corespunzător.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

0747 010 145

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini