Redactia.ro
Home » Știri » Caz cutremurător în Turda. Un pensionar a curmat viața iubitei sale cu 38 de ani mai tânără, apoi și-a pus capăt zilelor

Caz cutremurător în Turda. Un pensionar a curmat viața iubitei sale cu 38 de ani mai tânără, apoi și-a pus capăt zilelor

mama ucisa

Caz șocant în Turda! O crimă amoroasă, urmată de sinucidere a avut loc aici. Un bărbat de 67 de ani a curmat viața iubitei sale, mai tânără cu 38 de ani, apoi și-a pus capăt zilelor. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii și prietenii bărbatului, îngrijorați de faptul că cei doi nu mai fuseseră văzuți de marți. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit o imagine de coșmar.

Caz șocant în Turda. Crima urmată de sinucidere. Un pensionar a curmat viața iubitei sale cu 38 de ani mai tânără

Roxana Cistelecan avea 29 de ani, era mama a doi copii, de 13, respectiv 9 ani și se afla într-o relație cu bărbatul de 67 de ani. Polițiștii i-au găsit trupul în apartament, întins pe podea și acoperit cu un material textil. Cadavrul tinerei prezenta urme de violență și era plin de sânge, semn că moartea femeii a fost una brutală. Autorul crimei a fost găsit spânzurat în baie de către polițiștii sosiți la fața locului. Conform vecinilor, femeia obișnuia să facă curățenie în apartamentul bărbatului, însă între cei doi exista și o legătură amoroasă.

La locul crimei a fost găsit și un bilețel prin care bărbatul își explică fapta pe care a comis-o. El ieșse la pensie, dar continua să lucreze ca paznic pentru a câștiga niște bănuți în plus. Vecinii sunt de părere că bărbatul a înjunghiat-o pe iubita sa, apoi cuprins de remușcări ar fi decis să-și încheie socotelile cu viața.

A fost găsit un bilet în care bărbatul și-a explicat fapta

„La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj- Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.
La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care  a survenit decesul celor doua persoane”,  au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: