Redactia.ro
Home » Știri » Caz extrem de rar în lume: o mamă va naște două perechi de gemeni identici. „Am crezut că leșin”

Caz extrem de rar în lume: o mamă va naște două perechi de gemeni identici. „Am crezut că leșin”

GALERIE FOTO (5) Mama perechi de gemeni identici

Să afli că vei naște gemeni este ceva aparte, dar să ai două perechi de gemeni identici în același timp este cu siguranță un lucru senzațional, despre care nu prea auzi. Sunt cazuri foarte rare, așa că vă puteți imagina cum a reacționat o mamă din America atunci când a aflat că va naște patru astfel de copilași.

Caz extrem de rar în lume: o mamă va naște două perechi de gemeni identici. „Am crezut că leșin”

Mama care va naște două perechi de gemeni identici se numește Ashley Ness și provine din Massachusetts. Ea mai are o fiică de opt ani acasă, dintr-o relație anterioară, și trei băieți care provin de la actualul ei partener, toți cu vârste cuprinse între 7 și 24 de ani, a scris New York Post.

Ashely Ness, femeia care va naste doua perechi de gemeni identici
Sursa foto: Facebook/News 4 San Antonio
Sursa foto: @thec_squad2022
Sursa foto: @thec_squad2022

Femeia a recunoscut că a fost copleșită de emoții când a aflat că este însărcinată. O undă de șoc și mai puternică a fost când a aflat că va naște patru copii deodată. Două seturi de gemeni – doi băieți și două fete.

„Mă uitam la medicul meu și, văzând că scrie AB, am întrebat-o: Ce, stai așa, o să am gemeni?!

„Um, draga mea, o să naști patru copii”, a declarat Asheley pentru Boston.com, precizând totodată că „era gata să leșine”.

Șansele ca o femeie să nască natural cvadrupleți sunt foarte mici, una din 700.000 sau una dintr-un milion. Pe de altă parte, doar o mamă din 70 de milioane de mame naște două seturi de gemeni identici, iar printre ea se numără și Ashley.

Femeia a pierdut câteva sarcini înainte să rămână însărcinată cu cele două perechi de gemeni identici

Femeia a mărturisit că se simte mândră că poate trăi așa ceva. Cei patru bebeluși vor fi întâmpinați de întreaga familie cu mare bucurie.

Asheley a mai declarat presei că până să afle că este însărcinată cu cele două perechi de gemeni identici a pierdut câteva sarcini.

„Am pierdut patru sarcini, iar bunica mea a decedat în ianuarie, așa că atunci când am rămas însărcinată, s-a întâmplat cu puțin înainte de acest deces. Am simțit că acești copii sunt un cadou al bunicii mele pentru mine”, a spus Ashley Ness pentru Good Morning America. Mai jos, o fotografie cu Ashley și fiica ei de 8 ani.

Mama va naste perechi de gemeni identici
Sursa foto: @thec_squad2022

Cel mai probabil, femeia va naște la sfârșitul lunii august cel mai târziu, prin cezariană, iar medicii îi monitorizează cu mare atenția sarcina cu risc crescut. Viitoarea mămică de cvadrupleți a ales deja și numele pentru copii. Fetele se vor numi Chesley și Chatham, iar băieții, Chance și Cheston.

În Statele Unite, în jur de 150 de seturi de cvadrupleți se nasc într-un an. Astfel de șanse apar în cazul în care mama are în familie cazuri de nașteri multiple, așa cum are și Ashely din Massachusetts.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: