Redactia.ro
Home » Știri » Caz inedit în Scoția: Ziua, agent de Poliție, noaptea, fantezia celor de pe OnlyFans

Caz inedit în Scoția: Ziua, agent de Poliție, noaptea, fantezia celor de pe OnlyFans

GALERIE FOTO (2) femeie politie

Caz inedit la Poliția Metropolitană din Scoția. O femeie ofițer a fost suspendată din funcție după ce superiorii ei au aflat că polițista activa pe o platformă care furnizează conținut destinat adulților în timp ce se afla în programul de muncă.

Ofițerul poza în ipostaze provocatoare, deși avea insigna Poliției la vedere

O femeie ofițer a Poliției Metropolitane din Scoția a fost suspendată după ce și-a creat un cont pe OnlyFans și s-a autointitulat „Ofițer Obrăznicătură”. Polițista distribuia imagini în care apărea în haine sumare, purtând insigna Poliției. Ea va fi suspusă unei audieri disciplinare, deși a fost suspendată din funcție, iar ulterior a demisionat. Superiorii femeii sunt de părere că ea a ștribit credibilitatea instituției după ce s-a pozat în situații indecente.

ofiter politie

Sam Helena, care a postat pe contul ei de Instagram o serie de poze îndrăznețe, s-a autointitulat „Fata Bună transformată în Fată Rea”. Profilul de pe rețeaua de socializare o arată în ipostaze indecente și face trimitere către contul ei OnlyFans, care are în prezent aproximativ 100 de postări. Imaginile au ajuns în atenția șefilor ei, care au decis să o elibereze din funcție. Ea urmează să fie supusă unei audieri disciplinare.

Sam Helena nu a renunțat la contul de pe OnlyFans

Deși contul de OnlyFans i-a adus excluderea din Poliție, ofițerul nu a renunțat la el. În continuare, ea cere 15 dolari americani celor care doresc să vadă imaginile interzise minorilor.

„Suntem la curent cu postările ofițerului nostru și am suspendat-o din activitate. Directia de Standarde Profesionale a instituției noastre încă cercetează cazul domnișoarei Sam Helena și nu excludem aplicarea de sancțiuni, chiar daca și-a dat demisia”, a fost declarația purtătorului de cuvânt al Poliției Metropolitane din Scoția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini