Redactia.ro
Home » Știri » Caz oribil în București. O tânără a fost găsită fără suflare în lada unui pat. Ce se știe despre iubitul ei

Caz oribil în București. O tânără a fost găsită fără suflare în lada unui pat. Ce se știe despre iubitul ei

Caz oribil în București. O tânără a fost găsită fără suflare în lada unui pat. Ce se știe despre iubitul ei

O tânără a fost găsită fără suflare în lada patului, într-un cartier din București! Iată ce se știe despre acest caz și despre iubitul ei, care în acest moment este de negăsit.

O tânără a fost găsită fără suflare în lada unui pat, în București. Ce se știe despre iubitul ei

O tânără de aproximativ 35 de ani a fost găsită fără suflare, într-un sac de plastic, ascunsă sub pat. Ea locuia cu iubitul ei într-un apartament închiriat de puțină vreme în sectorul 4 al Bucureștiului. În clipa de față, bărbatul, mai în vârstă decât fosta lui iubită, este de negăsit, potrivit Observator. Polițiștii l-au băgat în cercul de suspecți.

Vecinii spun că acesta ar fi fugit din România la scurt timp după comiterea faptei, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit sursei menționate mai sus.

Cel care a făcut descoperirea cadavrului este proprietarul locuinţei. El a folosit cheia de rezervă și așa a intrat înăuntru, descoperind trupul neînsuflețit aflat într-o stare avansată de putrefacție.

„Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului. După ce nu a reuşit să intre în contact cu femeia vreme de două săptămâni, a decis să deschidă uşa apartamentului cu cheia de rezervă. A găsit-o mai apoi pe victimă intr-un sac, în dormeza patului”, potrivit reporterului Observator.

Și vecinii au simțit un miros puternic în ultimul timp în scara blocului, dar nimeni nu s-a gândit la ceva atât de cumplit.

O anchetă a autorităților este în desfășurare. Rămâne de văzut ce alte informații vor ieși la iveală în acest caz cumplit din Capitală. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Potrivit romaniatv.net, necropsia efectuată de urgenţă relevă faptul că a fost ucisă în mod violent în urmă cu trei săptămâni.

Caz oribil în București. O tânără a fost găsită fără suflare în lada unui pat. Ce se știe despre iubitul ei
FOTO: observatornews.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: