Redactia.ro
Home » Știri » Caz revoltător în București! Pacientele unei clinici, spionate cu ajutorul camerelor ascunse în odorizante

Caz revoltător în București! Pacientele unei clinici, spionate cu ajutorul camerelor ascunse în odorizante

camera de supraveghere spionaj

Caz revoltător la o clinică din București! Mai multe cliente au fost spionate prin intermediul unor camere de supraveghere montate în baia unei clinici. Camerele erau ascunse în odorizantele prezente în toaletă.

Bărbatul a montat camere de supraveghere în odorizantele din baie

Cel care ar fi montat camerele de supraveghere ar fi fost chiar partenerul de viață al uneia dintre femeile care administrau clinica. Bărbatul a fost reținut de către oamenii legii pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul s-a asigurat că dispozitivele de supraveghere erau greu de reperat de către cliente așadar le-a ascuns în odorizantele de baie, unul poziționat lângă cadă, iar altul lângă vasul de toaletă.

„În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-un comunicat emis de către Poliția Capitalei.

Ce pedeapdă riscă bărbatul dacă a distribuit imaginile în spațiul public

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județul Prahova, în vederea depistării unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Dacă se va dovedi că imaginile au fost distribuite în spațiul public, bărbatul riscă închisoare de până la doi ani. În plus, victimele vor putea cere despăgubiri în instanța civilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini