Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Brăila. Cum a reușit un băiat să copieze la sesiunea din această toamnă a Bacalaureatului

Caz șocant în Brăila. Cum a reușit un băiat să copieze la sesiunea din această toamnă a Bacalaureatului

Bacalaureat 2021. Calendarul complet al sesiunii de toamnă

În această săptămână elevii care nu au reușit să promoveze sesiunea din vară a Bacalaureatului 2021, au susținut probele restante. Cei sârguincioși nu au avut nevoie de ajutor, dar au fost și excepții în care unii au reușit să copieze, dar din nefericire pentru ei, au fost prinși mai repede decât s-ar fi așteptat.

Cum a reușit să copieze un tânăr din Brăila

O metodă „indeită” de copiat ia cu asalt sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Un tânăr din Brăila a șocat pe toată lumea. Acesta nu s-a simțit pregătit pentru examenul maturității așa că a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Aparent, mai mulți tineri au creat un grup de ajutor pe una dintre rețelele de socializare, unde au publicat diverse postări pentru a se ajuta atât înainte, dar mai mult în timpul examenului.

Tânărul din Brăila, fără frică a scos telefonul în timpul desfășurării uneia dintre probe și a fotografiat subiectele primite. Mai apoi a publicat imaginile pe grupul cu pricina în speranța că prietenii săi virtuali în vor ajuta. Așa a și fost, dar la scurt timp acesta a fost prins și sancționat.

Ce a decis Inspectoratul Brăila

Potrivit informațiilor din presa locală, inspectoratul din judeșul Brăila a fost sesizat și au luat măsuri. Elevul și-a recunoscut fapta, iar inspectorii șocali i-au decis „pedeapsa” conform metodologiei. Acum tânărul are interdicție de a susține examenul în următoarele două sesiuni care vor avea loc.

Candidatul respectiv a fost chemat din nou la centrul de examen, a recunoscut că a copiat, iar comisia de bacalaureat a decis eliminarea lui din examen și, conform metodologiei, i s-a interzis să participe la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului. De asemenea, noi vom verifica și modul în care a fost făcut instructajul de către profesorii asistenți, iar dacă a fost o neglijență din partea lor vom lua măsuri.„, a declarat inspectorul școlar general adjunct.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: