Redactia.ro
Home » Homepage » Caz șocant în Capitală. Două femei au fost înjunghiate în plină zi. Atacatorul este israelian

Caz șocant în Capitală. Două femei au fost înjunghiate în plină zi. Atacatorul este israelian

GALERIE FOTO (2) Caz șocant în Capitală. Două femei au fost înjunghiate în plină zi. Atacatorul este israelian

Caz șocant în Capitală. Două femei au fost înjunghiate în plină zi. Atacatorul este israelian. Două femei au fost înjunghiate luni, în București, de un cetățean israelian. Incidentul a avut loc după ora 12.00, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Caz șocant în Capitală. Două femei au fost înjunghiate în plină zi. Atacatorul este israelian

Potrivit poliției, două femei au fost înjunghiate în București, de către un cetățean israelian, în jurul orei 12.00. Bărbatul le-a agresat pe cele două femei fără a avea anterior vreo discuție cu acestea.

Femeile au fost transportate la spital, în stare stabilă. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii.

„Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuţie cu acesta. La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţişti din cadrul secţiei, care l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la sediul subunităţii”, a transmis purtătoarea de cuvânt, Diana Sarca.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Citeste si:Curs valutar BNR 16 decembrie 2019. Câți lei costă moneda europeană la început de săptămână

Loading...