Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Timiș. Minora violată de propriul unchi

Caz șocant în Timiș. Minora violată de propriul unchi

caz șocant din Timiș

Caz șocant în Timiș. O minoră este însărcinată în șapte luni la doar 13 ani. Tatăl copilului ar fi nimeni altul decât unchiul fetei, care ar fi violat-o.

Caz șocant în Timiș. Violată de propriul unchi

O minoră din comuna Secaș, județul Timiș, este însărcinată la doar 13 ani, după ce a fost violată de unchiul său, în vârstă de 20 de ani, anunță mediafax.ro.

Pare-se, adevărul a ieșit la iveală prin mărturisirea fetei, care n-a mai putut ascunde sarcina. Minora i-ar fi recunoscut mamei sale că este, într-adevăr, însărcinată în șapte luni și că tatăl copilului ei este unchiul ei. Cei doi ar fi întreținut relații sexuale anul trecut, și nu au fost consimțite de către fată.

Tânărul de 20 de ani a fost arestat

Autoritățile au fost alertate de acest caz și cercetează împrejurimile în care s-a petrecut fapta. „Așa a spus mama, că ar fi unchiul fetei, nu știm mai multe. Este anchetă. Nu este o familie cu probleme.”, a declarat viceprimarul comunei Secaș, Lavinia Suciu.

Părinții fetei au fost cei care au alertat poliția pe 7 februarie, iar la două zile distanță tânărul a fost arestat preventiv de către magistrații Judecătoriei Lugoj.
„Față de tânărul de 20 de ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: