Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la spitalul Filantropia. O tânără mămică a trecut printr-un calvar la prima naștere: „Copilul urla de foame, era mov la față, iar asistentele refuzau să-i dea lapte”

Caz șocant la spitalul Filantropia. O tânără mămică a trecut printr-un calvar la prima naștere: „Copilul urla de foame, era mov la față, iar asistentele refuzau să-i dea lapte”

Caz șocant la spitalul Filantropia.

Caz șocant la spitalul Filantropia. O femeie a avut parte de momente șocante la spitalul Filantropia, din Capitală. Aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, dar s-a confruntat cu faptul că micuța a refuzat să se hrănesacă cu sânul mamei. Toate au fost bune și frumoase până când un neontatolog s-a purtat urât cu bebelușul său.

Caz șocant la spitalul Filantropia. O tânără mămică a trecut printr-un calvar la prima naștere: „Copilul urla de foame, era mov la față, iar asistentele refuzau să-i dea lapte”

O tânără mămică a povestit că a trecut printr-o traumă la spitalul Filantropia, din Capitală. Aceasta a avut parte de o naștere cum se cuvine, fiind îngrijită de asistentele care se purtau frumoas cu ea. Doar că întreg calvarul a început în momentul în care aceasta a fost dusă în salon. Era primul ei copil și nu știa cum să se comporte sau cum să o hrănească. Tânăra a povestit că a cerut ajutorul asistentelor din salon, dar acestea nu i l-au oferit.

Am născut cu un medic extraordinar, prin cezariană. Tot el mi-a urmărit și sarcina, din săptămâna 20. E un medic și un om excepțional. Mereu m-a liniștit și a găsit soluții, un medic uman și dedicat meseriei. Operația a decurs foarte bine. A aspirat și cusut superb, m-a liniștit înainte de operație, a discutat cu mine mereu, orice am avut. La 4 zile de la operație am dat cu mopul, am băgat la spălat și am fost ca nouă (primele 3 zile le-am petrecut în spital).Deși i-am spus că o rog să stea cu mine puțin că nu am ținut un nou născut în brațe niciodată și sunt singură în salon, plus de asta nici nu am apucat să merg 2 pași și nu știu cum sunt după operație. A plecat și dusă a fost. Bebe dormea, ceea ce mi-a dat timp să mă pot ridică din pat să mă mișc puțin„, a povestit tanara mamica, pentru totuldespremame.

Un neonatolog s-a purtat urât cu bebelușul

Conform mamei, doi medici de la Neonatologie au acuzat-o că nu vrea să-și hrănească copilul, deși ea le-a spus că micuța refuză sânul. Mai mult, cele două i-au spus să învețe singură să-și alăpteze copilulȘi aici începe experiență mea urâtă cu acest spital. ”

În cele 3 zile de spitalizare fetița a refuzat sânul și a fost hrănită cu seringă (luată de la asistente cu lapte praf). Și aici începe experiență mea urâtă cu acest spital. Au venit 2 doamne doctor de la Neonatologie care au început să mă acuze că îmi las copilul să moară de foame, că nu vreau eu să îi dau sân, că ele nu stau după mine, să învăț singură să alăptez. Una dintre ele mi-a spus că așa e tineretul din ziua de azi…

Nu credeam vreodată că un neonatolog poate să fie atât de rău și rece vis a vis de bebeluși, și să se poarte atât de urât cu lăuzele. Aceste două doamne, al căror nume nu îl rețin (erau mai în vârstă, atât îmi amintesc printre plânsetele mele), sunt activatoare de depresie post natală și pentru persoanele cu cel mai puternic psihic de pe acest pământ”, a mai spus proaspata mamica.

La un moment dat, bebelușul a început să plângă foarte tare pentru că îi era foame, iar o asistentă nervoasă i-a spus că medicul nu o mai lasă să-i aducă lapte praf. Tânăra mămică povestește cum cerșea seringi cu lapte, pentru a-și hrăni bebelușul.„În a doua noapte m-am trezit că îmi urlă efectiv copilul de foame, de se făcuse mov la față și căpușor, și o asistentă intră nervoasă pe ușa că ea nu îmi mai aduce lapte. Cerșeam plângând seringi cu lapte, cu copilul plângând de ore întregi în brațe. Zilele de internare au fost calvar, pentru că trebuia să suport acuzațiile și ifosele doamnelor doctor de la neonatologie și să îmi văd copilul nou născut cum suferă de foame, iar eu sunt neputincioasă”, a mai povestit aceasta.

Din fericire, tânăra a mers acasă cu bebelușul său, iar micuța mănâncă și ia în greutate. Cu toate astea,tânăra se luptă cu depresia, dar are speranța că va trece peste această perioadă. „Recomand spitalul Filantropia din București pentru medicii excepționali și pentru personalul și serviciile oferite. Pentru o a doua naștere e perfect, că nu ai treabă cu Neonatologia și te descurci singură, dar pentru prima naștere nu a fost bine pentru mine”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: