Redactia.ro
Home » Știri » Caz terifiant în România: O mamă și fiul ei au fost găsiți în stare de putrefacție în propria casă

Caz terifiant în România: O mamă și fiul ei au fost găsiți în stare de putrefacție în propria casă

O mamă și fiul ei au fost găsiți morți în propria casă.

Un tragic eveniment a zguduit comunitatea din Târgu Mureș în urmă cu câteva zile, atunci când poliția a fost alertată cu privire la descoperirea a două persoane decedate într-o locuință din cartierul Aleea Carpați. Mama și fiul, în vârstă de 88, respectiv 57 de ani, au fost găsiți într-o stare de putrefacție, semn că decesul lor survenise deja de mai mult timp.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, constatând tristul adevăr. Echipa de investigații crimnale și cea criminalistică a fost mobilizată pentru a efectua cercetări amănunțite în locuința respectivă. Corpurile celor doi au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș pentru a se efectua necropsiile și pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

Primele ipoteze arată că bărbatul ar fi decedat înaintea mamei sale, iar aceasta, confruntată cu situația și poate afectată de vârsta înaintată, nu ar fi raportat decesul. În jurul cadavrelor s-au găsit mai multe resturi de țigări și peturi de bere, ceea ce ridică întrebări cu privire la circumstanțele în care au survenit decesele.

A fost deschis un dosar penal în acest caz

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a investiga mai departe acest caz șocant și pentru a aduce la lumină toate detaliile care ar putea elucida misterul tragic.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 16,10, Poliţia municipiului Târgu Mureş a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din cartierul Aleea Carpaţi s-ar afla două persoane decedate. La locaţia indicată în apel au fost dirijaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, pentru efectuarea activităţilor specifice de cercetare la faţa locului. Poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unui bărbat de 57 de ani şi a unei femei de 88 de ani. Personalul medical dirijat la faţa locului a constatat că aceştia nu mai prezentau semne vitale, trupurile celor doi fiind transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces”, a transmis IPJ Mureş.

Într-un alt caz tragic, de data aceasta în Vaslui, trei persoane au fost găsite moarte în propria locuință acum o săptămână. Corpurile acestora erau într-o stare avansată de descompunere, iar descoperirea a fost făcută de către poștaș, care a venit să le livreze pensiile. Această situație aduce din nou în atenție necesitatea unei atenții sporite asupra persoanelor singure sau vulnerabile din comunitate, pentru a preveni astfel de tragedii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: