Redactia.ro
Home » Știri » Căzile de baie încastrabile în podea: propria ta oază SPA

Căzile de baie încastrabile în podea: propria ta oază SPA

Baia este asociată cu relaxarea și confortul absolut. După o zi de muncă, dar și la finalul unei săptămâni, meriți să te răsfeți cu o baie prelungită în cadă, care alungă stresul și încordarea.

Poți crea un spațiu SPA chiar la tine acasă, alegând căzile care se montează în pardoseală, numite căzi încastrabile sau încorporabile, ce te duc instantaneu cu gândul la vacanțele exotice și la cazările de lux. Chiar dacă aspectul pe care îl aduce un astfel de model este de lux, trebuie să știi că prețul căzii este accesibil, astfel că ai numai de câștigat!

Particularități pe care le au căzile de baie încastrabile

Căzile de baie încastrabile sau scufundate în podea sunt o soluție modernă pentru designul băilor contemporane. Pentru că aceste căzi pot fi montate în podea, cu etanșare, baia devine un spațiu mai aerisit, dar și mai elegant.

Căzile încastrabile sunt caracterizate printr-o construcție solidă și durabilă. Sunt fabricate în special din acryl de bună calitate și sunt disponibile în numeroase forme și dimensiuni, pentru a se potrivi în orice tip de baie.

Iată câteva dintre caracteristicile pe care le au căzile încorporabile:

  • Oferă un design unitar și personalizabil

Un motiv pentru care aceste căzi au înregistrat o creștere de popularitate este faptul că oferă un aspect unitar, curat și minimalist. Căzile încastrabile, cu etanșare, sunt excelente pentru băile din locuințele cuplurilor tinere, pentru băile moderne și spațioase, pentru hoteluri și SPA-uri. Nu necesită plintă pentru etanșare, precum căzile convenționale și nici nu aglomerează spațiul.

  • Creează atmosfera unui spațiu luxos

Prin integrarea lor în podea, cu etanșare, căzile creează instantaneu un aer de lux și rafinament, care face ca baia să fie modernă și sofisticată. Pentru a sublinia și mai mult această atmosferă, poți opta pentru materiale precum: piatra naturală, marmura sau ceramica de calitate și pentru robinete elegante, prize cromate și suporturi de prosoape din oțel inoxidabil. De asemenea, obiectele de iluminat cu intensitate reglabilă, cum sunt spoturile înglobate în tavan,  pot fi o opțiune care completează exotismul sau luxul din încăpere.

  • Oferă intrare și ieșire ușoare

Un alt avantaj al acestor căzi îl constituie intrarea și ieșirea ușoară din cadă, oferind o experiență comodă și plăcută pentru persoanele de toate vârstele. Un astfel de model de cadă nu poate fi amplasat într-un colț sau lângă un perete, cum se întâmplă în cazul căzilor convenționale, pentru că acestea limitează accesul și nici nu necesită neapărat montarea de plintă pentru etanșare.

  • Se potrivesc și într-o baie mică

Aceste căzi sunt proiectate pentru a avea spațiu de jur împrejur, ceea ce înseamnă că sunt o idee bună și pentru o baie mare, dar pot fi o soluție și pentru o baie mică, deoarece creează impresia unui tavan mai înalt. Dacă ai o baie mică, și crezi că această cadă nu este pentru tine, poți lua în considerare o cadă pe colț sau o cadă freestanding mai compactă.

Cum se montează căzile de baie încorporate în podea

Montarea unei astfel de căzi în baia ta poate transforma complet aspectul acesteia. Practic, baia ta devine instantaneu o oază de relaxare și confort, așa cum ai văzut în filme sau la hotelurile de lux în care te-ai cazat în țară sau în străinătate.

Cu toate acestea, trebuie să știi că procesul durează mai mult decât montajul unei căzi freestanding sau clasice cu sau fără plintă de etanșare. Este necesar să urmezi instrucțiunile producătorului și vei avea nevoie de ajutorul unor profesioniști în domeniul instalațiilor, pentru un montaj corect.

Înainte de a începe instalarea propriu-zisă, alege spațiul potrivit, asigurându-te că ai loc suficient pentru acces și pentru conectarea la instalațiile sanitare, așadar, de preferat nu într-un colț și nici foarte aproape de un perete.

Cada necesită un cadru rezistent pentru a fi susținută și poziționată corect. De asemenea, ea trebuie conectată la  conductele de apă și de drenaj din instalațiile sanitare existente. În mod evident, toate aceste conexiuni trebuie să fie cu etanșare. La final, cada trebuie să fie perfect aliniată cu podeaua.

Alege cada de baie potrivită de la Pro West!

Poți achiziționa o cadă de baie de la Pro West:

Cada de baie Aveiro

Este o cadă din acryl, cu dimensiuni de 160×70 cm sau 170×75 cm. Cada are forme interioare rotunjite, iar avantajul său este că se poate monta și într-o baie mică, pe picioare metalice sau pe o șapă semiudă.

Cada de baie  Eva

Cada de baie Eva este disponibilă în următoarele dimensiuni: 150×70 cm, 160x70m, 160×75 cm. De asemenea, o poți monta într-o baie mică și este din acryl rezistent, durabil și ușor de întreținut.

La Pro West sunt și alte tipuri de căzi: freestanding, de colț, asimetrice, potrivite pentru toate spațiile, indiferent de stil si de dimensiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini