Redactia.ro
Home » Știri » Cazul băiatului de 14 ani ucis și aruncat într-o râpă. Principalul suspect a dezvăluit adevăratul motiv al crimei

Cazul băiatului de 14 ani ucis și aruncat într-o râpă. Principalul suspect a dezvăluit adevăratul motiv al crimei

Cazul băiatului de 14 ani ucis și aruncat într-o râpă. Principalul suspect a dezvăluit adevăratul motiv al crimei

Cazul băiatului de 14 ani ucis. Principalul suspect a dezvăluit adevăratul motiv al crimei. Un băiat din județul Vaslui disparut a fost găsit în urmă cu două zile fără suflare. Pe trupul acestuia au fost găsite urme de agresiune, iar principalul suspect este patronul unui magazin.

Cazul băiatului de 14 ani ucis și aruncat într-o râpă. Principalul suspect a dezvăluit adevăratul motiv al crimei

Petrișor, în vârstă de 14 ani a plecat în mod voluntar de acasă pe data de 23 februarie. După două zile, bunica acestuia i-a anunțat dispariția la poliție. Autoritățile au desfășurat activități pentru a depista copilul.

În ziua de 2 martie, băiatul a fost găsit mort într-o râpă de lângă localitatea Oțeleni. Potrivit autorităților, se pare că acesta a fost ucis cu un par.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, cazul fiind preluat de către un procuror al Parchetului de le lângă Tribunalul Vaslui.

Principalul suspect este un patron de magazin

Imediat, polițiștii au identificat principalul suspect, acesta fiind un patron de magazin din localitatea Dimitrie Cantemir. Se pare că băiatul i-ar fi dat foc magazinului în urmă cu aproape un an, iar acesta a vrut să-și facă dreptate singur.

În urmă cu câteva zile, cei doi s-ar fi întâlnit, iar pe camerele de supraveghere din zonă se observă cum acesta l-a băgat pe tânăr în mașină.

Într-o filmare mai veche postată pe Facebook de suspect, acesta declară care este motivul crimei.

I-am dat la Poliţie, dar văd că de ceva timp nu se întâmplă nimic. Treaba s-o întâmplat în seara de 26 noiembrie. La ora 12.35 ne-a sunat soacra că arde tot. La 12 şi 17 minute se văd pe camerele de la şcoală cum cineva trece cu maşina doar cu o poziţie. Este acela care nu vrea să recunoască că a dat foc, unul dintre cei care nu vrea să recunoască. Unul o recunoscut că da şi el a fost. Deci puteau să ardă oameni de vii aici.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 25 de ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: