Redactia.ro
Home » Știri » Ce a ajuns să facă acum Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Române

Ce a ajuns să facă acum Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Române

Ce a ajuns să facă acum Christian Ciocan

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Românie, Christian Ciocan, a fost demis în urmă cu opt ani după ce a fost acuzat că a hărțuit sexual o jurnalistă și mai multe polițiste pe care le avea în subordine.

Comisarul șef a fost trimis la acea vreme să conducă, în calitate de director, Unitatea de Politici Publice din Ministerul Afacerilor Interne.

Ce a ajuns să facă acum Christian Ciocan, fostul purtător de cuvânt al Poliției Române

Christian Ciocan era în urmă cu 10 ani un adevărat polițist, nelipsit de la evenimentele mondene destul de importante. Ulterior, acesta ajunsese să fie fotografiat în ipostaze șocante alături de anturaje nepotrivite pentru oamenii de teapa lui.

La acea vreme au apărut câteva știri despre o colecție de chiloți pe care Cătălin Botezatu i-ar fi dedicat-o fostului purtător de cuvânt al Poliției Române. De asemenea, acesta era pozat sărutându-se cu unele vedete din showbiz-ul românesc.

Pe lângă toate acestea lucruri, Christian Ciocan a fost văzut în compania iubite lui Bogdan Niță, un traficant de droguri, pe nume Mihaela. Cu timpul, Christian Ciocan a ajuns șef al Serviciului de Presă al Poliției Române, iar în anul 2012, o jurnalistă l-a anunțat pe ministrul de Interne că Ciocan a sunat-o în toiul nopții și ar fi întrebat-o dacă este singură în pat și dacă este îmbrăcată.

Christian Ciocan, demis din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Române

Corpul de Control al MAI a dispus o anchetă după ce în spațiul public circulau diferite informații socante despre comportamentul lui Ciocan.

După ce mai multe polițiste au declarat că au fost hărțuite sexual de acesta, Christian Ciocan a fost demis din funcție. Șase luni mai târziu, Ciocan primea o funcție în cadrul Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității, care l-a ținut departe de ochii presei.

Cu toate astea, Christian Ciocan a încercat să vorbeasci cu fostul ministru Carmen Dan, care l-a ocolit. În urmă cu două luni, acesta a fost împuternicit direct în funcția de director al Unității de Politici Publice a Ministerului Afacerilor Interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: