Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă Babs pentru bani, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Claudia Iosif este nevoită să se descurce singură

Ce a ajuns să facă Babs pentru bani, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Claudia Iosif este nevoită să se descurce singură

Claudia Iosif afacere

Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, și Dorian Popa au trăit timp de peste un deceniu o relație care, deși a fost marcată de multe momente de bucurie și conexiune, a fost mereu caracterizată de independență financiară. Această pereche de foști iubiți s-a despărțit cu aproximativ o lună în urmă, iar acest eveniment a avut un impact semnificativ asupra ambelor părți implicate. După despărțire, Dorian Popa a început să se confrunte cu probleme legale din cauza consumului de substanțe interzise, o decizie care îl macină profund în prezent.

Relația lor de durată a fost marcată de momente de bucurie și susținere reciprocă, dar a rămas întotdeauna una în care fiecare și-a menținut independența financiară și profesională. Babs, pe numele său real Claudia Iosif, a fost alături de Dorian Popa timp de 11 ani, dar aceasta nu a influențat modul în care au gestionat aspectele financiare ale relației lor.

Din ce face bani Babs, după despărțirea de Dorian Popa

După despărțire, cei doi foști parteneri nu mai locuiesc împreună. Claudia nu a obținut nimic din posesiunile și proprietățile pe care Dorian le-a acumulat în timpul relației lor, precum case, mașini sau afaceri. Fiecare și-a urmat propriul drum, Babs mutându-se într-o altă locuință după separare, în timp ce Dorian a continuat să locuiască în vila sa de lux situată în afara Bucureștiului.

În ciuda popularității lui Dorian Popa și a expunerii sale publice în calitate de artist și influencer, puțini cunosc detalii despre Claudia Iosif, care a preferat întotdeauna să se mențină în umbră. Cu toate acestea, ea are propriul său proiect profesional și s-a concentrat asupra dezvoltării unei afaceri în domeniul modei.

De-a lungul anilor, Claudia și-a dezvoltat o afacere specializată în haine atipice, care au devenit foarte populare mai ales în rândul persoanelor publice nonconformiste, cu un stil vestimentar îndrăzneț. Printre clienții săi se numără și vedete precum Ema Uta, Ruby sau Alexandra Stan. Aceste haine oferite de Claudia Iosif sunt cu adevărat unice și se adresează celor care doresc să iasă în evidență prin modă.

În trecut, afacerea lui Claudia era promovată și susținută de Dorian Popa, care a acționat chiar ca model în cadrul atelierului său. Cu toate acestea, în ultima vreme, Dorian a încetat să mai participe la această activitate. De asemenea, atelierul unde se creează hainele inovatoare a fost inițial desfășurat în mansarda locuinței lor comune, în perioada în care au format un cuplu. Cu toate acestea, după separare, Claudia Iosif și-a mutat afacerea într-un alt spațiu.

Claudia s-a mutat la 10 kilometri de Dorian Popa

După ce a luat hotărârea de a-și schimba locația de reședință, Claudia Iosif a ales să colaboreze cu o companie specializată în feronerie pentru a-și asigura securitatea locuinței sale și a atelierului de confecții. Prioritatea ei era să aibă o poartă solidă care să ofere protecție noua ei casă, iar această poartă a fost instalată cu ajutorul unei echipe de muncitori care s-au dovedit a fi profesioniști desăvârșiți în arta montajului.

Un personaj cheie în această poveste a fost Adrian Botezatu, administratorul companiei de feronerie. Pe parcursul colaborării lor, Adrian a dezvoltat o legătură specială cu Claudia Iosif și Dorian Popa, care a devenit atât de strânsă încât aceștia îl numesc pe Adrian „frate” în mediul online.

Muncitorii au depus eforturi considerabile pentru a ridica și monta poarta cu precizie, sub atenta supraveghere a Claudiei Iosif. Pentru ea, era de o importanță crucială ca fiecare detaliu să fie pus la punct, deoarece noua locație reprezenta nu doar casa ei, ci și locul în care își desfășura activitatea creativă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: