Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut pe profilul lui Alexandru, fostul soț al mamei din Timișoara care s-a aruncat în gol cu cei doi copii în brațe. Tuturor le-au dat lacrimile

Ce a apărut pe profilul lui Alexandru, fostul soț al mamei din Timișoara care s-a aruncat în gol cu cei doi copii în brațe. Tuturor le-au dat lacrimile

GALERIE FOTO (2)

Alexandru, fostul soț al mamei din Timișoara care s-a aruncat în gol cu cei doi copii în brațe, este în stare de șoc după ce a aflat despre nenorocirea care s-a abătut peste familia sa. Întors din Austria, tânărul urmează să își înmormânteze micuții, băiețelul de 3 ani și fetița de 6 ani, precum și pe femeia care i-a adus copiii și cu care urma să se recăsătorească. Un singur gest a mai avut putere să facă, în semn de iubire față de cei pierduți. Ce a apărut pe profilul de pe rețelele sociale ale tânărului rămas fără cele mai de preț persoane de pe lume.

Alexandru se afla în Austria când Iulia, femeia cu care urma să se recăsătorească, a decis să-și pună capăt zilelor și să-i ia cu ea pe cei doi copii ai lor. Este vorba de un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani. Devastat, s-a întors din Austria pentru înmormântare. La scurt timp, și-a exprimat discret durerea din suflet și pe rețelele de socializare.

Ce a apărut pe profilul lui Alexandru, fostul soț al mamei din Timișoara care s-a aruncat în gol cu cei doi copii în brațe

Nimeni nu a înțeles ce a împins-o pe Iulia să recurgă la gestul cumplit prin care și-a luat viața ei, dar și celor doi micuți pe care îi avea cu Alexandru. S-a aruncat în gol de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, cu copiii în brațe. Unul dintre copii a fost găsit pe caldarâm cu o jucărie lângă el.

Nimeni și nimic nu a prevestit nenorocirea ce urma să se întâmple. Mai mult, Iulia și Alexandru urma să se recăsătorească, după ce în anul 2020 au divorțat, la intenția bărbatului. Însă ar fi decis să formeze din nou familia de dinainte.

Dar acum Alexandru nu mai poate decât să-și conducă pe ultimul drum copiii și fosta soție. Tânărul este în stare de șoc. Nu ar fi avut putere nici să-i recunoască pe cei pierduți la morgă. Devastat, a reușit doar să își schimbe fotografia de profil de pe Facebook cu una neagră, în semn de doliu.

Iar apropiații au reacționat imediat la postare, prin sute de mesaje de condoleanțe.

Ce a făcut Iulia înainte de a se arunca în gol cu copiii în brațe

Din primele informații, Iulia ar fi premeditat gestul crunt. Locatarii susțin că tânăra mamă a mai fost prin zona și în urmă cu doar câteva zile, când a mai fost văzută pe acoperișul clădirii. În drum spre grădiniță cu copiii, Iulia a lăsat mașina pe trecerea de pietoni din zona blocului din Timișoara unde s-a întâmplat tragedia.

A lăsat în autoturism portofelul, telefonul închis și cheile în contact, plus alte lucruri ale copiilor. Acum anchetatorii încearcă să afle ce a determinat-o pe tânăra mamă să își ia viața ei, dar și pe a copiilor pe care îi avea cu Alexandru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini