Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Luca, fiul lui Reghecampf, după ce Sarah a izbucnit în lacrimi în fața lui. Cei doi aveau o relație apropiată

Ce a declarat Luca, fiul lui Reghecampf, după ce Sarah a izbucnit în lacrimi în fața lui. Cei doi aveau o relație apropiată

GALERIE FOTO (5) Ce a declarat Luca, fiul lui Reghecampf, după ce Sarah a izbucnit în lacrimi în fața lui.

Ce a declarat Luca, fiul lui Reghecampf, după ce Sarah a izbucnit în lacrimi în fața lui. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, luni, după un an. Cei doi au mers la tribunal pentru al doilea termen în procesul de divorț. Impresara a venit însoțită de Bebeto și Sarah, iar antrenorul a venit alături de fiul lui cel mare, Luca.

Ce a declarat Luca, fiul lui Reghecampf, după ce Sarah a izbucnit în lacrimi în fața lui. Cei doi aveau o relație apropiată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit astăzi, la tribunalul din Buftea, unde a avut loc al doilea termen în procesul de divorț. Impresara a venit însoțită de Srah, fiica cea mică, și de Laurențiu Reghecampf Jr. De cealaltă parte, Reghe a venit alături de Luca, fiul său cel mare. Întâlnirea copiilor s-a lăsat cu lacrimi, iar Sarah a început să plângă după ce l-a văzut pe Luca, cel cu care avea o relație apropiată. Deși nu s-au mai văzut de mult timp, Luca a păstrat distanța și le-a spus jurnalistilor că nu vrea să comenteze, ci să discute cu fratele său mai mic. „Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu”, au fost cuvintele pe care Luca Reghecampf le-a spus.

În momentul în care Anamaria Prodan a aflat că tânărul face afaceri cu actuala iubită a tatălui său, fiul lui Reghe a recunoscut că a devenit asociat în firmă. Chiar și așa, Luca a negat că s-a întâmplat așa ceva în 2020, așa cum a spus Anamaria Prodan. „O firmă are multe obiective, dar pentru mine este un topic personal. Ce fac în firma asta, nu vreau să declar. Eu fac business, pur și simplu. Suntem patru și fiecare dintre noi aduce ceva la firma asta. Fiecare se implică. Da, și Asiana Peng este asociată„, a declarat Luca Reghecampf în luna noiembrie.

Ce spune Luca Reghecampf despre Anamaria Prodan

Luca Reghecampf a crescut în ultimii ani alături de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat în nenumărate rânduri că îl iubește pe Luca ca pe copilul ei, indiferent de situație.Cu toate astea, vedeta a declarat că Luca și-a apărat tatăl și a stiut tot ce se intampla. ”Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, răbufnise, iniţial, Anamaria Prodan.

Luca a evitat să răspundă atacurilor care au venit la adresa lui și i-a transmis un mesaj impresarei. „Doamna Anamaria are respectul meu, o respect ca o femeie. Nu pot în momentul de acum să vorbesc despre Corina sau să declar în topicul ăsta ceva. Eu pur și simplu nu doresc să ajung o vedetă în România sau persoană publică.Reghecampf… există tatăl și e persoana mea. Suntem două persoane diferite. Eu am dreptul să am un pic de viață privată. Nu îmi doresc să fiu persoană publică„, a mai spus fiul lui Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: