Redactia.ro
Home » Știri » Ce a descoperit o femeie după ce a folosit o aplicație pentru a vedea dacă soțul a dus copiii la grădiniță. Și-a ieșit din minți și a provocat un accident

Ce a descoperit o femeie după ce a folosit o aplicație pentru a vedea dacă soțul a dus copiii la grădiniță. Și-a ieșit din minți și a provocat un accident

mama australia

O femeie a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a decis să-și urmărească soțul pentru a vedea dacă acesta a luat copiii de la grădiniță. Ce a descoperit a făcut-o să aibă o reacție complet ieșită din comun. Iată ce s-a petrecut.

Ce a descoperit o femeie după ce a folosit o aplicație pentru a vedea dacă soțul a dus copiii la grădiniță

O femeie a folosit o aplicație mobilă pentru a-și monitoriza soțul și a verifica dacă a luat copiii de la grădiniță. Din păcate, ea a avut surpriza neplăcută de a-și vedea soțul sărutându-se cu o altă femeie. Confruntată cu această situație, ea a acționat impulsiv și i-a lovit pe cei doi cu mașina, fără să se gândească de două ori.

În martie 2021, pe o stradă dintr-o suburbie a orașului Brisbane, Australia, Christine Lee Kennedy, în vârstă de 38 de ani, conducea mașina când a fost martora soțului sărutând și îmbrățișând o altă femeie. Utilizând o aplicație mobilă, ea a descoperit această situație urmărind telefonul partenerului său. Bărbatul i-a spus că se ducea să ia copiii de la grădiniță.

După ce a insistat la infidelitatea partenerului său de viață, Christine Lee Kennedy a acționat impulsiv și i-a lovit cu mașina, apoi a coborât din mașină și i-a aplicat un pumn amantei soțului. Femeia agresată s-a urcat ulterior în mașina ei și a plecat, în timp ce Christine a rămas lângă soțul ei și așteptat sosirea echipajului de poliție.

Ce pedeapsă a primit femeia pentru fapta sa necugetată

„Vehiculul ei i-a lovit pe amândoi cu partea din față a mașinii. Domnul Larkin a fost aruncat în aer și pe drum. Doamna Noring a fost și ea aruncată pe șosea. După ce a lovit-o pe doamna Noring, (Kennedy) a atacat-o imediat, ceea ce arată o lipsă de remuşcare pentru acţiunile ei la momentul respectiv, lovind cu pumnul o persoana care stătea întinsă la pământ după ce a fost lovită”, a declarat un procuror.

În timpul procesului, Christine Lee Kennedy a recunoscut că este vinovată de conducerea periculoasă a unui autovehicul, iar juriul a emis un verdict de nevinovăție în ceea ce privește acuzația de vătămare corporală intenționată.

Judecătorul Paul Smith a impus o condamnare de nouă luni de închisoare cu suspendare pentru cele două infracțiuni în cazul lui Kennedy. Ea a fost obligată să plătească câte 5.000 de dolari australieni atât fostului soț, cât și amantei în decursul a două săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini