Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit. Actrița suferă și acum după moartea soțului ei, Iurie Darie. Actorul s-a stins din viață în 2012, iar de atunci actrița trăiește o mare tristețe.

Ce a făcut Anca Pandrea cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Actrita Anca Pandrea nu își poate reveni după moarte soțului ei. Actorul Iurie Darie s-a stins din viață pe 9 noiembrie 2012, în urma unei boli cumplite. Deși au trecut atâția ani, actrița susține că pentru ea Iurie Darie nu a murit. În fiecare cameră, vedeta păstrează zeci de poze cu regretatul actor pentru a-i păstra vie amintirea. În noaptea când acesta a murit, Anca Pandrea a ținut în brațe trupul acestuia.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează.” a declarat în trecut Anca Pandrea pentru playtech.

Anca Pandrea și-a dorit ca strada pe care a locuit împreună cu Iurie Darie să poarte numele acestuia. Până la acest moment, actrița nu a primit niciun răspuns, dar speră ca marea sa dorință să devină realitate. „Am cerut din anul 2012 Primăriei Capitalei ca strada pe care am locuit eu și Iura să fie redenumită Iurie Darie. N-am primit încă un răspuns pentru că, din câte mi s-a transmis, cererea nu a intrat încă pe ordinea de zi pentru a putea fi votată. Voi încerca să urgentez demersul, că vreau să mai fiu în viață când va exista Strada Iurie Darie.” a spus Anca Pandrea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: