Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Culiță Sterp înainte să fugă de la locul accidentului comis chiar de el. Iancu a spus clar și răspicat cum au stat lucrurile

Ce a făcut Culiță Sterp înainte să fugă de la locul accidentului comis chiar de el. Iancu a spus clar și răspicat cum au stat lucrurile

Iancu Sterp a vorbit pe larg despre noaptea în care fratele lui, Culiță Sterp, a făcut accident. După multe zvonuri lansate în mediul online, Iancu a decis să spună lucrurilor pe nume și să le închidă gura răutăcioșilor.

Ce spune Iancu Sterp despre accidentul comis de Culiță

După cum știm, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, zilele trecute. Manelistul a încălcat legile de circulație, după ce a fost urmărit de un echipaje de poliție, asta pentru că depășise viteza legală. Apoi, a trecut pe roșu și a intrat într-un autoturism marca Dacia Logan, în care se afla un bărbat. Victima a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngirjiri medicale. Astfel, cântărețul a ajuns să fie subiect de primă pagină pentru presa tabloidă.

În urma accidentului, Culiță a reușit să își împartă urmăritorii în două tabere, unii fiind îngrijorați pentru el, iar alții l-au pus imediat la zid.
Un lucru este sigur! Frații artistului i-au fost aproape și i-au luat apărarea, în ciuda greșelilor comise de manelist. Primul care a ieșit și a vorbit pe internet a fost chiar Iancu Sterp. Acesta a vorbit public despre situația lui Culiță și, la fel ca și Ileana, a povestit cum artistul este mult prea tare judecat pentru faptele pe care le-a făcut și pe care și le-a asumat.

După faptele comise nu se știe încă daca artistul va mai putea conduce vreodată. „Nu știu dacă mai poate recupera carnetul, o să vedem pe viitor”, a spus Iancu Sterp, în mediul online.

Ce a făcut Culiță înainte să fugă de la locul accidentului

Iancu susține că intenția fratelui lui a fost să se urce la volan, băut fiind, dar nu a provocat un accident în mod intenționat. Acesta a confirmat faptul că fratele său a fugit de poliție, dar nu așa cum se zvonește. Întâi de toate, Culiță s-ar fi asigurat ca victima este în siguranță.
Iancu mai spune și că manelistul plătește și va plăti în fața oamenilor legii, care îi vor judeca și analiza cazul ca la carte.

„De când e lumea nu ai voie să faci așa ceva. Eu am postat un Tik Tok la mine pe pagină și am zis că nu trebuie să judecăm, mi-au răspuns câțiva că nu e greșeală, că a făcut-o cu intenție. Cu intenție s-a urcat la volan, dar nu cu intenție l-a lovit pe băiatul acela. Culiță a greșit, el a provocat acest accident, dar plătește în fața legii. Sunt oameni care sunt specializați în domeniu, care să îl judece, să îi aplice pedeapsa pe care merită. Nu înțeleg de ce atâta ură când pățește cineva ceva rău. Da, este adevărat că a fugit de Poliție. Nu e ca și cum ați fost acolo voi și l-ați văzut. Nu s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă. Nu a fost deloc așa, nu ați fost voi acolo să vedeți. El mai era cu cineva în mașină, el nu a plecat până nu s-a asigurat că și băiatul din cealaltă mașină este bine”, a mai spus fratele manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: