Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Daciana Sârbu chiar înainte să se anunțe noile restricții? Soția lui Victor Ponta a surprins

Ce a făcut Daciana Sârbu chiar înainte să se anunțe noile restricții? Soția lui Victor Ponta a surprins

GALERIE FOTO (3) Daciana Sârbu

Pe timp de pandemie, când locuințele au devenit birou, scoală, sală de sport sau loc de socializare, designul interior, arta si biogeometria sunt trei elemente care pot contribui la armonizarea spațiului. Este o concluzie trasă de mai mulți specialiști, care au prezentat, luni, în cadrul unui eveniment specific, toate aceste aspecte importante de amenajare interioră. La el a fost prezentă și Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta.

Daciana Sârbu, interesată de design interior

Înainte de anunțarea noilor restricții legate de restaurante,  cafenele, evenimente religioase sau școli, Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta a participat, luni, la un eveniment despre decorațiuni interioare.  Totul s-a desfășurat în Grădina Rewire, din Capitală, unde Daciana Sârbu a părut foarte interesată de tot ce se prezenta. Îmbrăcată cu o cămașă albă, cu o curea pe mijloc și părul desprins, fostul europarlamentar era atrasă de câteva obiecte de design interior, pe care le privea atentă și asculta explicațiile experților în domeniu.

Daciana Sârbu

Designul interior, arta si biogeometria, o nouă știință

Designul interiorartă și biogeometria, o nouă știință  știință nouă în lume sunt elementele care pot salva energia și sănătatea caselor românilor pe timp de pandemie. Această este concluzia prezentată de decoratorii, arhitecții și experții în artă ai agenției de design interior care a adus pentru prima dată în România biogeometria și conceptul de “casă sănătoasă”, în cadrul evenimentului cochet și inovator desfășurat luni, în Grădina Rewire. Totul s-a desfășurat în prezența câtorva zeci de persoane printre care s-au numărat artiști, specialiști în amenajări interioare, antreprenori și personalități publice: Adela Popescu, Radu Vălcan, Răzvan și Irina Fodor, Daciana Sârbu.

 5 camere diferite, mai precis o camera de zi, o camera de luat masă, un colț de birou, o oază de relaxare pentru citit, o biblioteca  și un spațiu de socializare, au fost amenajate în Grădina Rewire, în cele mai mici detalii, de către decoratorii și experții în artă pentru a exemplifică ce înseamnă o casă armonioasă, sănătoasă și organizată eficient, indiferent de suprafață ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: